Billede af Hotel Club Montana
Billede af Hotel Club Montana
Billede af Hotel Club Montana
Billede af Hotel Club Montana
Billede af Hotel Club Montana

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Hotel Club Montana? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Hotel Club Montana til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Hotel Club Montana faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Børnepasning, børnebassin, spillerum, vaskeri, levende underholdning, legepladsområde, restaurant, snackbar, svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Sejlads (19.0 miles), Downhill Skiing (6.0 miles), Medicinsk faciliteter (1.0 miles), Skiskole (6.0 miles),
Lufthavn
Athen - (193 miles - 310 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Hotel Club Montana

Når du køber timeshare på ejendomme som Hotel Club Montana, er du garanteret et årligt flugt. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra, og tilbyder et unikt, fredfyldt afbræk fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Hotel Club Montana, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Hotel Club Montana hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Hotel Club Montana

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Hotel Club Montana ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Hotel Club Montana.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Hotel Club Montana kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.