Billede af Hotel Casa da Montanha
Billede af Hotel Casa da Montanha
Billede af Hotel Casa da Montanha
Billede af Hotel Casa da Montanha
Billede af Hotel Casa da Montanha

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.hotelcasadamontanha.com.br

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Hotel Casa da Montanha? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Hotel Casa da Montanha til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Hotel Casa da Montanha faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Konferencefaciliteter, Pejs, Vaskeri, Elevator, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Golf (2.0 miles), Frisør (Nærliggende), Levende underholdning (Nærliggende), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende)
Lufthavn
Porto Alegre International - (75 miles - 120 km)
Tjek ind / ud
Søndag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Hotel Casa da Montanha

Når du køber timeshare på ejendomme som Hotel Casa da Montanha, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik og fredelig ferie fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Hotel Casa da Montanha, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Hotel Casa da Montanha, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Hotel Casa da Montanha

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Hotel Casa da Montanha ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Hotel Casa da Montanha.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Hotel Casa da Montanha kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.