Billede af Hotel Andorra Tenerife
Billede af Hotel Andorra Tenerife
Billede af Hotel Andorra Tenerife
Billede af Hotel Andorra Tenerife
Billede af Hotel Andorra Tenerife

Adresse: Av. Antonio Dominguez, 10, 38660, Arona, Santa Cruz de Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.hotelandorratenerife.com/da

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Hotel Andorra Tenerife? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


De Kanariske Øer i Spanien synger og svæver med et væld af natur og kultur. Til din næste ferie, gør det nemt for dig selv at opleve denne imponerende mangfoldighed og vælg en timeshare ejerskab på Hotel Andorra Tenerife. Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere er glade for at kunne sige, at alt hvad du behøver er dine fødder for at udforske områdets farverige seværdigheder og lyde. På mindre end ti minutters gang kan det smukke hav ved Playa de las Vistas-stranden nås. Endnu tættere på er en række restauranter, biografer og shows samt shopping- og sportscentre, der giver uendelige øjeblikke til din fritid og underholdning.

I mellemtiden matcher indkvartering på Hotel Andorra Tenerife bekvemmelighederne ved dets fantastiske beliggenhed. Studierne og lejlighederne med XNUMX og XNUMX soveværelser er store og fuldt udstyrede. Fælles for alle værelser er et stort fladskærms-tv med satellitkanaler, åbent køkken, badeværelse med hårtørrer, møbleret balkon og Wi-Fi. Superior-lejlighederne har desuden aircondition, opholdsområde og fuldt udstyret køkken. Andre hotelfaciliteter til at glæde dig inkluderer haver og ferskvandsswimmingpools med et lavvandet område for børn og en poolbar til udendørs spisning, plus en indbydende restaurant og snackbar.

Hotel Andorra Tenerife faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (kun i Superior-lejligheder),
Resort faciliteter
Reception 24/7, Flersproget personale (spansk, fransk, engelsk, tysk), Vækning, Elevatorer, Bagageopbevaring, Ramper og adgang for bevægelseshæmmede gæster, Biludlejning, Cykeludlejning, Tøjvask og renseri, Valuta udveksling, Turistinformation, Bar cafeteria, 2 swimmingpools, poolbar
Nærliggende faciliteter

Lufthavn
Tenerife Sur lufthavn
Tjek ind / ud
13:00

Køber Hotel Andorra Tenerife timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Hotel Andorra Tenerife før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Hotel Andorra Tenerife, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Hotel Andorra Tenerife

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Hotel Andorra Tenerife ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Hotel Andorra Tenerife.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Hotel Andorra Tenerife kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.