Billede af Hostal del Sol I
Billede af Hostal del Sol I
Billede af Hostal del Sol I
Billede af Hostal del Sol I
Billede af Hostal del Sol I

Adresse: Avenida Chiozza 1562, San Bernardo, BSAS, 7111, ARGENTINA
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Hostal del Sol I? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Hostal del Sol I til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Hostal del Sol I faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle enheder, Delvis), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Børnepasning, børnepool (indendørs/udendørs), træningsudstyr, spillehal, vaskeri, elevator, live underholdning, legeplads, snackbar, spa, swimmingpool (indendørs/udendørs),
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (i nærheden), strand (i nærheden), sejlads (i nærheden), kasino (37.0 miles), fiskeri (i nærheden), golf (12.0 miles), købmand (i nærheden), frisør (i nærheden), ridning (2.0 miles) , Sø (9.0 miles), Medicinske faciliteter (i nærheden), Restaurant (i nærheden), Shoppingområde (i nærheden), Tennis (1.0 miles), Windsurfing (i nærheden),
Lufthavn
Santa Teresita - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
Søndag

Nyd en oplevelse hjemmefra på Hostal del Sol I

Når du køber timeshare på ejendomme som Hostal del Sol I, er du garanteret et årligt flugt. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra, og tilbyder et unikt, fredfyldt afbræk fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Hostal del Sol I, før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Hostal del Sol, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Hostal del Sol I

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Hostal del Sol I ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Hostal del Sol I.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Hostal del Sol kan jeg være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.