Foto af Hope Barton Barns
Foto af Hope Barton Barns
Foto af Hope Barton Barns
Foto af Hope Barton Barns
Foto af Hope Barton Barns

Adresse: Hope Cove, Kingsbridge, South Devon, TQ7 3HT, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.hopebarton.co.uk

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Hope Barton Barns? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Tilbyder veludviklet selvforplejning timeshare lejligheder boligen har et til fire soveværelser med plads til op til ti personer. Den smagfuldt ombyggede tidlige traditionelle victorianske bondegård, Barton House, er blevet omdannet (som en del af Barton Barns) til fire luksuslejligheder med egen forplejning. Der er sytten stenstalde, der ligger i to gårde og sidder ved siden af ​​det største bondegård. De originale træk ved staldene er bevaret for at opretholde tradition, kvalitet og atmosfære.

Håber Barton Barns holder med sin idylliske South Devon landskab og gård indstilling. Den luksuriøse og komfortable bolig er indrettet med håndlavede møbler af bøg og egetræ med traditionelle stoffer og stilarter og synlige bjælker. De har alle moderne bekvemmeligheder såsom digital-tv, radio, mikroovn og opvaskemaskine samt alt håndklæder og linned. Ekstra gæster kan indkvarteres på den dobbelte sovesofa i hvert sommerhus, hvis det er nødvendigt, er der ekstra sengetøj til rådighed. Yngre børn har adgang til trappeporte, barnesenge og høje stole. Al indkvartering er kæledyrsvenlig. Hope Barton Barns er tæt på Totnes, Salcombe, Kingsbridge og Dartmouth.

Hope Barton Barns Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (alle enheder), opvaskemaskine (alle enheder), køkken (alle enheder, minikøkken / fuld), vaskeri (alle enheder), mikroovn (alle enheder), telefon (alle enheder), vaskemaskine / tørretumbler (alle enheder),
Resort faciliteter
Træningsudstyr, Fiskeri, Spillehal, Handicappede enheder, Sø, Legeplads, Sauna, Swimmingpool (indendørs), Tennis,
Nærliggende faciliteter
Strand (i nærheden), Sejlsport (3.0 km), Golf (3.0 km), Supermarked (2.0 km), Ridning (5.0 km), Medicinske faciliteter (4.0 km), Dykning (3.0 km), Squash (4.0 km) , Vandski (3.0 km), Windsurfing (3.0 km),
Lufthavn
London Heathrow - (47 miles - 75 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køb af Hope Barton Barns timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Hope Barton Barns, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Hope Barton Barns, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Hope Barton Barns

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Hope Barton Barns ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Hope Barton Barns.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Hope Barton Barns kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.