Billede af Honka Holiday Cottages Ellivuori
Billede af Honka Holiday Cottages Ellivuori
Billede af Honka Holiday Cottages Ellivuori
Billede af Honka Holiday Cottages Ellivuori
Billede af Honka Holiday Cottages Ellivuori

Adresse: Ellivuorentie, 38130 Ellivuori
Vammala, FINLAND
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Honka Holiday Cottages Ellivuori? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Honka Feriehytter Ellivuori til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Honka Holiday Cottages Ellivuori faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (Alle Enheder), Pejs - Enhed (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, sejlads, konferencefaciliteter, langrend, alpint skiløb (udstyr tilgængeligt), fiskeri, spillehal, sø, vaskeri, live underholdning, legeplads, restaurant, sauna, skiskole, snackbar, swimmingpool, tennis,
Nærliggende faciliteter
Golf (6.0 miles), købmand (6.0 miles), frisør (i nærheden), ridning (3.0 miles), medicinske faciliteter (11.0 miles), shoppingområde (12.0 miles), telefon (i nærheden), boblebad/boblebad (19.0 miles) miles),
Lufthavn
Tampere/Pirkkala - (28 miles - 45 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Nyd en oplevelse hjemmefra på Honka Holiday Cottages Ellivuori

Når du køber timeshare på ejendomme som Honka Holiday Cottages Ellivuori, er du garanteret en årlig flugt. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra, og tilbyder et unikt, fredfyldt afbræk fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Honka Holiday Cottages Ellivuori før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Honka Holiday Cottages Ellivuori, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Honka Holiday Cottages Ellivuori

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Honka Holiday Cottages Ellivuori ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Honka Holiday Cottages Ellivuori.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Honka Holiday Cottages kan Ellivuori være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.