Foto af Hollywood Mirage
Foto af Hollywood Mirage
Foto af Hollywood Mirage
Foto af Hollywood Mirage
Foto af Hollywood Mirage

Adresse: Hollywood Mirage, Calle Sierra Nevada, Urbanizacion Oasis del Sur, Los Cristianos, Arona, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.hollywoodmirageclub.co.uk

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Hollywood Mirage


Lad dig transporteres tilbage i tiden til en æra af glitz, glamour og klassisk pragt - det er det du kan forvente med timeshare På Hollywood Mirage resort i syd Tenerife, Spanien. Feriestedet er blevet stylet for at afspejle elegance og forfining af "Golden Age" - det er ingen mirage, men en realitet toppede med en velfortjent RCI Gold Crown-status. Lejlighedskvarterer er opkaldt efter skuespillere og skuespillerinder, og hver onsdag kan du nyde Hollywood-aftenens lækkerier med en grillbuffet og levende underholdning.

Luksus og komfort er topprioriteter på Hollywood Mirage, hvor alle lejligheder er udstyret med den højeste standard - inklusive alle moderne faciliteter og et par ekstra tilbehør kastet ind, såsom boblebad for at friste dig til en lang afviklingssession i slutningen af ​​dagen . Los Cristianos er et ideelt familieferiested, så i løbet af dagene selv kan du tage en kort køretur eller busstur eller endda en behagelig gåtur ned ad bakke ind til byens centrum for fantastiske strande med bådudflugter for at se hvaler og en spændende plads fuld af butikker og caféer og butikker til dine toldfrie indkøb. Ferie på Tenerife har så meget at byde på, Siam Park, der er et fabelagtigt vandland, Loro Parque, en vidunderlig naturpark og det spektakulære Mount Teide, der er det højeste bjerg i Spanien. Rejse og fritid gruppe Mener indstillingerne virkelig er uendelige med timeshare På Hollywood Mirage.

Hollywood Mirage Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Opvaskemaskine (Some Units), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Børne s Pool, Træningsudstyr, Spillelokale, Supermarked, Frisør, Handicappede enhed, Gym, Vaskeri, Liveunderholdning, Legeplads Område, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (Nærliggende), Strand (1.0 miles), Sejlsport (1.0 miles), Casino (3.0 miles), Børnepasning (Nærliggende), Fiskeri (1.0 miles), Golf (3.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medicin Faciliteter (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (1.0 miles), Wind Surfing (1.0 miles),
Lufthavn
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)
Tjek ind / ud
Fredag, søndag

Køb Hollywood Mirage timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Hollywood Mirage, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Hollywood Mirage, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Hollywood Mirage

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Hollywood Mirage ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Hollywood Mirage.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Hollywood Mirage kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.