Billede af Holiday Club Yllas 3
Billede af Holiday Club Yllas 3
Billede af Holiday Club Yllas 3
Billede af Holiday Club Yllas 3
Billede af Holiday Club Yllas 3

Adresse: ., �k�sentie 3, 95970, �k�slompolo, FINLAND
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Holiday Club Yll? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Holiday Club Yllas 3 til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Holiday Club Yllas 3 Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Pejs (alle enheder), køkken (alle enheder, delvis), mikroovn (alle enheder), sauna (alle enheder), vaskemaskine/tørretumbler (alle enheder),
Resort faciliteter
Sø,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (34.0 miles), Bådsejlads (i nærheden), langrend (i nærheden), alpint skiløb (3.0 miles), fiskeri (i nærheden), købmand (i nærheden), Live underholdning (i nærheden), medicinske faciliteter (34.0 miles) , Restaurant (i nærheden), Skiskole (3.0 miles), Snackbar (i nærheden), Telefon (i nærheden),
Lufthavn
Kittila - (32 miles - 51 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Nyd en oplevelse hjemmefra på Holiday Club Yllas 3

Når du køber timeshare i ejendomme som Holiday Club Yllas 3, er du garanteret en årlig get away. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra, og tilbyder et unikt, fredfyldt afbræk fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Holiday Club Yllas 3 før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Holiday Club Yllas 3, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Holiday Club Yllas 3

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Holiday Club Yllas 3 ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Holiday Club Yllas 3.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Holiday Club Yllas 3 kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.