Billede af Holiday Club Yllas 1
Billede af Holiday Club Yllas 1
Billede af Holiday Club Yllas 1
Billede af Holiday Club Yllas 1
Billede af Holiday Club Yllas 1

Adresse: Tunturintie 16 A 1, Akaslompolo, FI-95970, FINLAND
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.holidayclub.fi

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Holiday Club Yllas 1? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Feriekomplekset Club Yllas 1 ligger i Lappland, 160km nord for Polcirkel. Her er der ingen skarer, naturen er uspoleret og frisk luft betyder egentlig bare det. Om sommeren er Lapland ideel til elskere af det store udendørs med muligheder for at nyde vandreture, kano og laksfiskeri. Om vinteren er mulighederne for oplyst langrendsløsning uendelige. Alle enheder har en pejs, fuldt udstyret køkken og en behagelig sauna. Der er ingen offentlig transport undtagen i højsæsonen, så en bil er nødvendig på andre tidspunkter.

Holiday Club Yllas 1 Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (Alle Enheder), Pejs (Enhed), Pejs - Enhed (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Sauna (Enhed), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Langrend,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (34.0 miles), Sejlsport (Nærliggende), Downhill Skiing (2.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Spillerum (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Sø (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (34.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Skiskole (2.0 miles), Snackbar (Nærliggende), Telefon (Nærliggende)
Lufthavn
Kittila - (32 miles - 51 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Køb Holiday Club Yllas 1 timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Holiday Club Yllas 1 før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Holiday Club Yllas 1, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Yllas 1

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Holiday Club Yllas 1 ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Holiday Club Yllas 1.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Holiday Club Yllas 1 kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.