Billede af Holiday Club Villas Kuusamon
Billede af Holiday Club Villas Kuusamon
Billede af Holiday Club Villas Kuusamon
Billede af Holiday Club Villas Kuusamon
Billede af Holiday Club Villas Kuusamon

Adresse: Kylpylantie 5, Kuusamo, 93600, Finland
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: holidayclubresorts.com/da/resorts/kuusamon-tropiikki/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Holiday Club Villas Kuusamon? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Holiday Club Villas betyder helt nye feriemuligheder både i Åre og rundt omkring i verden. Du ejer enten hele lejligheden selv eller gennem et sameje. Konceptet betyder fuld service og gennem vores udlejningsprogram får du et godt afkast af din investering. Du vil kunne nyde høje standarder og fantastiske ferier sammen med Holiday Club Villas. Som en timeshare ejer du ejer en eller flere uger i den feriebolig du vælger. Feriehusene er rummelige og de har egen sauna og et luksuriøst udstyret køkken.

Holiday Club Villas Kuusamon er et alsidigt hotel- og feriehusresort mellem Ruka og Kuusamo, beliggende midt i storslåede landskaber ved den betagende Petajalampi-dam. Holiday Club Kuusamon Tropiikki tilbyder rekreative tjenester året rundt for alle, fra familier med børn til par og vennegrupper.

Køb af Holiday Club Villas Kuusamon timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Holiday Club Villas Kuusamon før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Holiday Club Villas Kuusamon, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Holiday Club Villas Kuusamon

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Holiday Club Villas Kuusamon ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Holiday Club Villas Kuusamon.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Holiday Club Villas kan Kuusamon være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.