Foto af The Hideaways Club
Foto af The Hideaways Club
Foto af The Hideaways Club
Foto af The Hideaways Club
Foto af The Hideaways Club

Adresse: Kennedy House, 115 Hammersmith Road, London, England, W14 0QH
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.thehideawaysclub.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på The Hideaways Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Et alternativ til timeshareved at eje en aktieandel, dit medlemskab på The Hideaways Club sætter dig i ærværdig virksomhed. Medlemmerne omfatter kræsne personer fra erhvervslivet, sporten, medierne og mode.

Et årligt omkostningsbidrag dækker hele året ejendomsadministration og vedligeholdelse omkostninger, herunder alle lokale priser og skatter, rengøring, havearbejde og den eksklusive Concierge service.

Takket være særligt forhandlede partnerskaber har medlemmerne privilegeret adgang til yderligere 200 + boliger på destinationer som Costa Rica, Mexico, Hawaii, San Francisco, Las Vegas, Caribien, Seychellerne, Tibet og Kyoto.

Residences, der gav plads, bekvemmelighed og privatliv, de krævede, men med de grundlæggende ekstraordiner, du ville forvente fra et luksushotel - fuldt servicerede og professionelt forvaltede boliger med en førsteklasses concierge-service, syv dage om ugen.

The Hideaways Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Varierer
Resort faciliteter
Varierer
Nærliggende faciliteter
Varierer
Lufthavn
Varierer
Tjek ind / ud
Varierer

Køb The Hideaways Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej The Hideaways Club før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med The Hideaways Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på The Hideaways Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af The Hideaways Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med The Hideaways Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af The Hideaways Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.