Billede af The Hideaways Club
Billede af The Hideaways Club
Billede af The Hideaways Club
Billede af The Hideaways Club
Billede af The Hideaways Club

Adresse: Kennedy House, 115 Hammersmith Road, London, England, W14 0QH
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.thehideawaysclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på The Hideaways Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Et alternativ til timeshare, ved at eje en aktieandel, dit medlemskab på The Hideaways Club sætter dig i ærværdigt selskab. Medlemmerne omfatter kræsne personer fra forretningsverdenen, sporten, medierne og mode.

Et årligt omkostningsbidrag dækker året rundt ejendomsadministration og vedligeholdelsesomkostninger, inklusive alle lokale takster og skatter, rengøring, havearbejde og den eksklusive Concierge-service.

Takket være særligt forhandlede partnerskaber nyder medlemmerne privilegeret adgang til yderligere 200+ boliger på destinationer som Costa Rica, Mexico, Hawaii, San Fransico, Las Vegas, Caribien, Seychellerne, Tibet og Kyoto.

Boliger, der gav den plads, bekvemmelighed og privatliv, de krævede, men med det grundlæggende ekstraudstyr, du ville forvente af et luksushotel - fuldt servicerede og professionelt administrerede boliger med en førsteklasses Concierge-service, syv dage om ugen.

Hideaways Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Varierer
Resort faciliteter
Varierer
Nærliggende faciliteter
Varierer
Lufthavn
Varierer
Tjek ind / ud
Varierer

Køb af The Hideaways Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej The Hideaways Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med The Hideaways Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos The Hideaways Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Hideaways Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med The Hideaways Club.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge The Hideaways Club kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.