Foto af Heritage Resorts - Marbesa Club
Foto af Heritage Resorts - Marbesa Club
Foto af Heritage Resorts - Marbesa Club
Foto af Heritage Resorts - Marbesa Club
Foto af Heritage Resorts - Marbesa Club

Adresse: Urbanizacion Marbesa, Carretera de Cadiz Kilometro 192.8, Marbella 29600, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.heritageresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Heritage Resorts Marbesa Club


Inden for blot miles af verdensberømte Marbella, Spansk vin, Vil du finde det rolige og fredelige timeshare udvej af Marbesa Club. Charmerende og simpelt, men alligevel sprængfyldt med fremragende faciliteter og lokale faciliteter, tilbyder dette feriested det perfekte ægteskab mellem afslapning og spænding. Strandrestauranter, barer og kasinoer er i nærheden og tilbyder dig mange muligheder for, hvor du vil tilbringe dine aftener - selvom du måske finder ud af, at det er mere din stil at se solnedgangen fra din rigeligt store altan. Spise ind eller ud, der er altid muligheder, der passer til dine præferencer, og alle villaer og lejligheder er fuldt udstyrede, hvis du er en, der elsker at vise din flair i køkkenet, mens du er væk.

Der er et udvalg af Studio, et, to og tre værelses lejligheder på Coronado; Et og to værelses lejligheder på Sea Breeze; Et, to og tre værelses lejligheder på Toro; Tre værelses lejligheder i Atalya strandhytter og villaer med to og tre soveværelser.

Alle medlemmer har fuld adgang til resortets klubhus Playa Real ved stranden - dette inkluderer pool, sauna, fitness og jacuzzi samt spisesteder og drikkevarer. Dette timeshare Udvej tilbyder et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, der passer til dine behov, fra lejligheder til par og små familier til villaer, der er store nok til at huse familie og venner. Du kan endda udnytte roomservice, hvis du virkelig vil føle at du er i skødet af luksus! Uanset dine behov, Rejse og fritid gruppe Mener, at Marbesa Club kan opfylde dem alle.

Heritage Resorts - Marbesa Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
-
Resort faciliteter
Svømmebassin, Spa, Spa: Massage, Onsite - Swimmingpool - Børn: Ja, Biludlejning, Vaskeri, Udlejning af film
Nærliggende faciliteter
Sportsbaner / Nærliggende, Jacuzzi / Hot Tub (Nærliggende), Hæveautomat / Bank (Nærliggende), Natklub (1.0 mi), Medicinsk facilitet (Nærliggende)
Lufthavn
Malaga - 45kms
Tjek ind / ud
Fredag ​​lørdag

Køb Heritage Resorts - Marbesa Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Heritage Resorts - Marbesa Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Heritage Resorts - Marbesa Club hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Heritage Resorts - Marbesa Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom Heritage Resorts - Marbesa Club. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Heritage Resorts - Marbesa Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Heritage Resorts - Marbesa Club kan være sikker i, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.