Foto af Heritage Resort Marbesa Club Atalaya
Foto af Heritage Resort Marbesa Club Atalaya
Foto af Heritage Resort Marbesa Club Atalaya
Foto af Heritage Resort Marbesa Club Atalaya
Foto af Heritage Resort Marbesa Club Atalaya

Adresse: Urbanizaci n Marbesa, Carretera de C diz Kil metro 192.8 29604 Marbella M laga, Spanien, 29600,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.heritageresorts.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Heritage Resort - Marbesa Club - Atalaya? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Heritage Resort - Marbesa Club - Atalaya til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Heritage Resort - Marbesa Club - Atalaya-faciliteter

Enhedsfaciliteter
3 airconditionerede værelser, 3 badeværelser, fuldt udstyret køkken, satellit-tv (med mange engelske kanaler), vaskemaskine, elektriske rulledøre til gårdhave, patio spisebord og stole, liggestole og parasol, privat solbadning balkon, elektronisk pengeskab. To gange om ugen rengøring og skift af sengetøj / håndklæder.
Resort faciliteter
Swimmingpool med livredder, herunder børnebassin
Nærliggende faciliteter
Sportsbaner / grunde, ATM / bank (i nærheden), Natklub, Indkøbscenter, frisører
Lufthavn
Malaga, 30 minutter
Tjek ind / ud
16: 00 fredag

Nyd et hjem hjemmefra oplevelse på Heritage Resort Marbesa Club Atalaya

Når du køber timeshare på ejendomme som Heritage Resort Marbesa Club Atalaya, er du garanteret en årlig undslippe. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Heritage Resort - Marbesa Club - Atalaya, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Heritage Resort Marbesa Club Atalaya, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Heritage Resort - Marbesa Club - Atalaya

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Heritage Resort - Marbesa Club - Atalaya ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Heritage Resort - Marbesa Club - Atalaya.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Heritage Resort Marbesa Club Atalaya kan være sikker i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.