Billede af Heritage Marbella Beach Resort
Billede af Heritage Marbella Beach Resort
Billede af Heritage Marbella Beach Resort
Billede af Heritage Marbella Beach Resort
Billede af Heritage Marbella Beach Resort

Adresse: Heritage Marbella Beach Resort, Urbanización Marbesa, Av. Cuesta Correa, s / n, 29604 Marbella, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.heritageresorts.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Heritage Marbella Beach Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Marbella Beach Resort, a timeshare ejendom tæt på kilometer efter kilometer af gyldne sandstrande, er beliggende i Marbella, Spanien. Disse fuldt møblerede lejligheder har alt hvad du behøver for at nyde din ferie med egen forplejning, inklusive alle moderne bekvemmeligheder og nok bestik og porcelæn til at være vært for din helt egen middagsselskab for hele familien - eller for venner, du møder på resortet! Det smukke sommersolskin vil strømme ud på din møblerede altan eller terrasse, og hvis du har brug for en siesta om eftermiddagen, kan du gøre det i din komfortable lejlighed med aircondition, komplet med spabad. Opvarmning er også tilgængelig, hvis du rejser i vintermånederne og finder nætter lidt køligere, end du foretrækker.

Med kun en kort gåtur til stranden og havet udenfor, behøver du aldrig at gå langt for at finde solskin. Udvej ligger også i nærheden af ​​den berømte restaurant Le Papillon og klubben lige ved stranden. Swimmingpoolen er også stor, og normalt meget fredelig. Klubhuset tilbyder concierge-tjenester som booking udflugter og lokal information, og der er også en bar og restaurant på stedet til måltider og forfriskninger. For ideel placeret timeshare til fantastiske priser, Rejse og fritid gruppe anbefaler at overveje Marbella Beach Resort.

Heritage Marbella Beach Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuldt) Aircondition (Alle Enheder) Opvaskemaskine (Enhed Enheder) Mikrobølgeovn (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Beach Pool Børnepool Elevator Biludlejning
Nærliggende faciliteter
Vandski (1.0 km) Windsurfing (1.0 km) Dykning (1.0 km) Sejlads (1.0 km) Golf (2.0 km) Tennis (i nærheden) Træningsudstyr (i nærheden) Sauna (i nærheden) Spabad / boblebad (i nærheden) Casino (12.0 km ) Telefon (i nærheden) Dagligvarer (i nærheden) Medicinsk facilitet (3.0 km) Restaurant (i nærheden)
Lufthavn
Malaga
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Heritage Marbella Beach Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Heritage Marbella Beach Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Heritage Marbella Beach Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Heritage Marbella Beach Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Heritage Marbella Beach Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Heritage Marbella Beach Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Heritage Marbella Beach Resort kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.