Foto af Heavenly Collection på Golden Sands
Foto af Heavenly Collection på Golden Sands
Foto af Heavenly Collection på Golden Sands
Foto af Heavenly Collection på Golden Sands
Foto af Heavenly Collection på Golden Sands

Adresse: Golden Sands, Golden Bay, l/o Mellieha, MLH 5510, Malta
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.vcmsmalta.com/thc-thcst

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje hos Heavenly Collection at Golden Sands


The Heavenly Collection blev oprindeligt lanceret i 2011 med ni Penthouse-lejligheder i Sunrise Tower på Radisson Blu, Resort & Spa, Golden Sands, Malta. Yderligere ni spektakulære strandlejligheder blev føjet til samlingen i 2018 ved Sands Tower på samme resort.

Starlight & de større Stardust Apartments vil rumme to personer. Moonlight vil rumme fire personer med Stellar seks personer, og den største lejlighed er Galaxy med fire soveværelser med plads til op til otte personer og kan prale af en stor terrasse med jacuzzi med en spektakulær havudsigt.

Med sin førsteklasses placering på toppen af ​​klippen er den Heavenly Collection på Golden Sands har det ultimative panorama over Maltas fortryllende kystlinje. Beliggende i forrevne grønne landskaber timeshare har udsigt over en afsondret bugt og fanger virkelig Middelhavets uspolerede skønhed. Kort efter din ankomst, forbered dig på at blive betaget af den generøse plads og det ultra-luksuriøse interiør i din suite. Dette varme og elegante miljø, der er gennemsyret af middelhavs-raffinement, byder på slående pejse, overdådige kunstværker og kunstgenstande, alt sammen smeltet sammen med det 21. århundredes hjemmeteknologi. En forlængelse af disse elskværdige interiører, din storslåede, overdådigt møblerede terrasse vil bringe dig en betagende udsigt om dagen og tilbyde den ultimative ramme for intime aftensoirees. Begiv dig ud af din bolig for at fylde dine dage med en række forskellige aktiviteter, uanset om det er en kraftig omgang tennis eller afslappende spabehandlinger. Plads i lagunens swimmingpool eller nyd din yndlingsdrink midt i den blide brise fra den private strand. Mens solen glider bag horisonten, vil du have dit valg af smagfulde køkkener - sørg for at inkludere en festlig skål i champagnebaren.

Heavenly Collection på Golden Sands Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aqua Plasma-tv i badeværelset, Stor møbleret terrasse med grill, Plasma-tv, Satellit-tv, DVD-afspiller, Bose lydsystem og hjemmebiograf, Privat udendørs jacuzzi (kun 4 soveværelse), Fuldt udstyret køkken med integreret cappuccino maker, Centraliseret klima og belysning kontrol, brusekabiner med kropstænger, elektroniske ovenlys, overdådigt strøelse specielt designet til din komfort.
Resort faciliteter
Børnepasning, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Biludlejning, Klubhus, Dag Spa, Underholdning - Live, Fitnessrum - Udstyret, Købmand / Nærbutik, Vaskeri, Racquetball, Restaurant, Sauna eller Dampbad, Swimmingpool - Indendørs / Udendørs , Tennis, Whirlpool Spa eller Hot Tub
Nærliggende faciliteter
Båd Marina / Lancering, Kasino Spil, Fiskeri, Ridning, Sejlads / Udlejning, Scuba Dykning, Vandski
Lufthavn
Luqa / MLA 12 Miles / 19 KM
Tjek ind / ud
Tirsdag, fredag

Køber Heavenly Collection på Golden Sands timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Heavenly Collection hos Golden Sands før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Heavenly Collection på Golden Sands, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Heavenly Collection på Golden Sands

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Heavenly Collection på Golden Sands ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Heavenly Collection på Golden Sands.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Heavenly Collection på Golden Sands kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.