Foto af Grand Pacific Palisades
Foto af Grand Pacific Palisades
Foto af Grand Pacific Palisades
Foto af Grand Pacific Palisades
Foto af Grand Pacific Palisades

Adresse: 5805 Armada Drive, Carlsbad, CA, 92008, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.grandpacificpalisades.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Grand Pacific Palisades Resort & Hotel? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Rejse og fritid gruppe kunne ikke være mere stolt over at tilbyde timeshare til videresalg på Grand Pacific Palisades Resort, en del af Hilton Grand Vacations Club-porteføljen. Beliggende i Carlsbad, Californien, alle værelser har en fantastisk udsigt over Stillehavet. Med design i middelhavsstil og glasdøre fra gulv til loft er afslappet strandliv temaet her. Alt er klar til at gøre dit ophold behageligt, roligt og let - inklusive komplet køkken med ovn, køleskab og mikrobølgeovn, en separat spisestue og gratis trådløs internetadgang. Afrunding af listen over faciliteter, der tilbydes, er en pool i olympisk størrelse, vandland for børn, fitnesscenter, restaurant og tre vandkurbade.

Feriestedet ligger på en landskabsrygg med udsigt over havet, og denne fantastiske udsigt kan udforskes mere detaljeret fra feriestedets tagterrasse. Desuden er det uovertruffen på sin placering: det ligger ved siden af ​​LEGOLAND® Californien, SEA LIFE ™ akvariet og inden for kørselsafstand fra sjove steder i San Diego som San Diego Zoo og San Diego Wild Animal Park. Forkæl dig selv med en smuk solnedgang eller to, fyld din tan på de nærliggende sandstrande og tag en runde eller to golf. For altid utrolige oplevelser hos dig timeshare, hvorfor ikke overveje Grand Pacific Palisades Resort?

Grand Pacific Palisades faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Enhed), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Nogle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Nogle Enheder), Telefon (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Konferencelokaler, Træningsudstyr, Spillelokale, Handicappede enhed, Gym, Vaskeri, Elevator, Legeplads Område, Restaurant, Sauna, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Strand (2.0 miles), Sejlsport (10.0 miles), Fiskeri (1.0 miles), Golf (5.0 miles), Supermarked (1.0 miles), Live Entertainment (5.0 miles), Medicinsk faciliteter (5.0 miles), Scuba Diving (20.0 miles) ), Indkøbsområde (1.0 miles), vandski (2.0 miles), vindsurfing (2.0 miles),
Lufthavn
San Diego International - (35 miles - 56 km)
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køb Grand Pacific Palisades timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Grand Pacific Palisades, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Grand Pacific Palisades, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Grand Pacific Palisades

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Grand Pacific Palisades ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Grand Pacific Palisades.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Grand Pacific Palisades kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.