Foto af Grand Pacific Palisades
Foto af Grand Pacific Palisades
Foto af Grand Pacific Palisades
Foto af Grand Pacific Palisades
Foto af Grand Pacific Palisades

Adresse: 5805 Armada Drive, Carlsbad, CA, 92008, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.grandpacificpalisades.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Grand Pacific Palisades Resort & Hotel? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Rejse og fritid gruppe kunne ikke være mere stolt af at tilbyde timeshare til videresalg på Grand Pacific Palisades Resort, en del af Hilton Grand Vacations Club-porteføljen. Beliggende i Carlsbad, Californien, alle værelser har en fantastisk udsigt over Stillehavet. Med design i middelhavsstil og gulv-til-loft glasdøre er afslappet ophold ved havet temaet her. Alt er klar til at gøre dit ophold behageligt, fredfyldt og nemt - inklusive fuldt udstyret køkken med ovn, køleskab og mikroovn, en separat spisestue og gratis Wi-Fi. Afrunding af rækken af ​​faciliteter, der tilbydes, er en pool i olympisk størrelse, børnevandland, fitnesscenter, restaurant og tre hydrospaer.

Resortet ligger på en landskabsryg med udsigt over havet, og disse fantastiske udsigter kan udforskes mere detaljeret fra resortets tagterrasse. Desuden er den uovertruffen på sin beliggenhed: den er ved siden af ​​LEGOLAND® California, SEA LIFE™ Aquarium og i køreafstand fra sjove steder i San Diego såsom San Diego Zoo og San Diego Wild Animal Park. Forkæl dig selv med en smuk solnedgang eller to, fyld din sol på de nærliggende sandstrande, og tag en runde eller to golf. For konsekvent utrolige oplevelser hos din timeshare, hvorfor ikke overveje Grand Pacific Palisades Resort?

Grand Pacific Palisades faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), tæppe (alle enheder), opvaskemaskine (alle enheder), pejs - enhed (nogle enheder), køkken (alle enheder, fuld), mikroovn (nogle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Konferencefaciliteter, Træningsudstyr, Spillelokale, Handicapafdeling, Motionscenter, Tøjvask, Elevator, Legeplads, Restaurant, Sauna, Svømmebassin, Spabad/boblebad,
Nærliggende faciliteter
Strand (2.0 miles), Sejlads (10.0 miles), Fiskeri (1.0 miles), Golf (5.0 miles), Supermarked (1.0 miles), Live underholdning (5.0 miles), medicinske faciliteter (5.0 miles), Scuba Diving (20.0 miles) ), Shoppingområde (1.0 miles), Vandski (2.0 miles), Windsurfing (2.0 miles),
Lufthavn
San Diego International - (35 miles - 56 km)
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køb af Grand Pacific Palisades timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Grand Pacific Palisades før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Grand Pacific Palisades, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Grand Pacific Palisades

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Grand Pacific Palisades ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Grand Pacific Palisades.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Grand Pacific Palisades kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.