Billede af Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya
Billede af Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya
Billede af Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya
Billede af Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya
Billede af Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya

Adresse: Ctra. Federal Cancun-Playa del Carmen Km. 48, Riviera Maya, Playa del Carmen, Solidaridad, Quintana Roo 77710, Mexico
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.vidanta.com/da/destinations/riviera-maya

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Ved køb timeshare, de fleste feriegæster leder efter toppen af ​​luksus. Travel and Leisure Group timeshare-mæglere mener, at du ikke behøver lede længere end Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya. Dette prestigefyldte hotel modtog for nylig Five Diamond Award fra AAA - ud af 32,000 hoteller vurderet af organisationen hvert år, kun 0.5% af dem opnår denne standard.

Hotellet er kun en lille del af dette vidtstrakte feriested, som har en privilegeret beliggenhed langs Riviera Maya i Mexico. Ejere her kan nyde faciliteter på alle hoteller, som er varierede og vidtspændende. Du har adgang til en pool kun for medlemmer og privat strandområde. Din rummelige suite har en privat balkon eller terrasse med dyb pool. Desuden kan denne timeshare i verdensklasse prale af et stort udvalg af spisesteder, der kan friste dig. Udforsk franske smagsoplevelser på Azur, oplev traditionelle spanske tapas på Chiringuito, forkæl dig selv med sandwich, burgere og cocktails på Balche, og gå ikke glip af frisk fangst af dagen på Blue Fish!

Det store kompleks er let at komme rundt med forhøjede gangbroer og golfvogne til rådighed. Sørg for at holde øje med de unikke fugle og krybdyr! Hver pool har en anden scene og atmosfære, så lad dit humør tage dig, hvorhen det vil. Wellness-centret tilbyder hydroterapi, yoga og pilates. Og som om alt det ikke var nok, sætter din lejlighed dig i selve skødet af luksus med sine overdådige møbler og elegante faciliteter.

Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya: timeshare-luksus, når det er bedst.

Køb af Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Grand Luxxe Residence Club Riviera Maya kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.