Foto af Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta
Foto af Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta
Foto af Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta
Foto af Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta
Foto af Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta

Adresse: Fracc. Nautico Turistico, Nuevo Vallarta, Nayarit, 63735, Mexico
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.vidanta.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


En privat oase inden for en fem-stjernet resort. En modtager af AAAs eftertragtede Five Diamond Award. En privilegeret beliggenhed mellem Sierra Madre Mountains og Stillehavet. Dette er timeshare på Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta i Mexico.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere forundrer sig simpelthen over alt det, der tilbydes her. Dette tropiske strandparadis ligger i spidsen for luksus. Faciliteterne på stedet ser ud til at være uden ende, fra den Jack Nicklaus-designet golfbane og avanceret boutique-shopping til de luksuriøse kurbade og saloner kombineret med fitnesscentre. Alle faciliteter (for ikke at nævne de fire andre nærliggende resorthoteller) er forbundet med fantastiske træstier, der får dig til at føle, at du er en del af et pulserende netværk af feriegæster.

Ud over alle ovenstående er der over tyve førsteklasses restauranter i nærheden! Og sørg for at du ikke går glip af Aqua Park og Lazy River - det er aktiviteter for hele familien at nyde. Og som medlem af Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta får du eksklusiv adgang til de højeste niveauer af luksus, som dette feriested har at byde på: rummelig indkvartering, private terrasser og svømmehaller og mange arrangementer og aktiviteter. Få det bedste ud af det, og spørg om i dag om dette fantastiske feriested!

Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Madlavning
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Klubhus, Dag Spa, Fitnessrum, Udstyret, Golf, Supermarked, Supermarked, Sø, Vaskeri, Legeplads, Restaurant, Swimmingpool, Udendørs, Tilgængelig for kørestolsbrugere, Whirlpool Spa eller Hot Tub
Nærliggende faciliteter
Cykelstier, Båd Marina / Lancering, Fiskeri, Ridning, Sejlsport, Scuba Dykning, Tennis, Vandski
Lufthavn
Puerto Vallarta / PVR 5 Miles / 8 KM
Tjek ind / ud
Mandag, Fredag, Lørdag, Søndag

Køb Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta, inden du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta, hvorfor ikke prøve at leje det første? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Grand Luxxe Residence Club Nuevo Vallarta kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.