Foto af Grand Leoniki
Foto af Grand Leoniki
Foto af Grand Leoniki
Foto af Grand Leoniki
Foto af Grand Leoniki

Ring for mere information: 01787 881111

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Grand Leoniki? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Kreta: ø hjem til minotauren, manden med et tyrens hoved. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere lover du ikke vil blive fanget i en labyrint, når du besøger Grand Leoniki, da feriestedet er længe på komfort og kort på mytiske monstre. Denne udvej er et godt valg for familier og venner, der håber at tilbringe kvalitetstid, hvor du kan lave mad i tekøkkenet, nippe til en solnedgang på balkonen eller afkøle med en dukkert i poolen.

Mens vi elsker evnen til at lave mad til vores egne måltider, skal Grækenes mad ikke gå glip af. Mere end græsk salat, køkkenet er lækker. En ægte middelhavsoplevelse, hvor oliven er stærkt præget, aubergine er coaxed i en himmelsk hoved, og lam er det valgte kød. En ouzo følger måltiden for dem, der er modige nok til at prøve denne græske hæfteklammer. Udvej er også godt placeret til at fungere som en base for at udforske øens magiske strande, maleriske landsbyer og historiske steder. For a timeshare du kan overveje hjemme i en destination fuld af wonder, ikke se mere end Grand Leoniki.

Grand Leoniki Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Opvaskemaskine (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed)
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin (Indendørs / udendørs), Træningsudstyr, Spillelokale, Supermarked, Fitnessrum, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebassin, Telefon, Whirlpool / boblebad,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlads (Nærliggende), Vaskeri (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (1.0 miles), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (Nærliggende)
Lufthavn
TBD - (37 miles - 59 km)
Tjek ind / ud
(Uger) torsdag, fredag, lørdag, mandag, tirsdag

Køb Grand Leoniki timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Grand Leoniki, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Grand Leoniki, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Grand Leoniki

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Grand Leoniki. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Grand Leoniki.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Grand Leoniki kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.