Billede af The Grand Bliss Riviera Maya
Billede af The Grand Bliss Riviera Maya
Billede af The Grand Bliss Riviera Maya
Billede af The Grand Bliss Riviera Maya
Billede af The Grand Bliss Riviera Maya

Adresse: Ctra. Federal Cancun-Playa del Carmen Km. 48, Playa del Carmen, Quintana Roo, 77710, Mexico
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.vidanta.com//en/grand-bliss

Interesseret i ejendomme til salg og leje på The Grand Bliss Riviera Maya? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Et afsondret og romantisk boutique-hotel går hånd i hånd med et moderne og eksklusivt feriested: dette er The Grand Bliss Riviera Maya i Playa del Carmen, Mexico. Skræddersyede detaljer og raffineret elegance kombinerer for at få dig til at føle sig hjemme i Yucatan junglen.

Denne spredte destination har masser at byde på til din årlige ferie: en række ubesmittede svømmebassiner, en strandklub eksklusiv til udvej gæster, en Joy Crew til din daglige underholdning, Kids Club og masser af on-site spisesteder. Restauranterne imødekommer mange verdens køkkener, herunder mexicansk, fransk, asiatisk, italiensk og spansk. På Jade finder du også snacks og kaffe. Havannah Moon ligger lige ved stranden, med tabeller fastsat til frokosttid spisning - nyd havudsigt, som du spiser i komfort.

Feriestedet er smukt vedligeholdt, og dets rene størrelse betyder, at du kan finde masser af områder at socialisere, eller trække sig tilbage til roen i din lejlighed. Uanset om der er et eller to soveværelser, vil din plys bolig rumme en stue / spisestue, køkken, terrasse med privat svømmehal og badeværelse med jacuzzi! Og i betragtning af at Playa del Carmen er en destination året rundt, behøver du ikke bekymre dig om at gå på kompromis med vejret. Til timeshare du vil aldrig forlade, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere har ingen tøven med at præsentere The Grand Bliss Riviera Maya.

Grand Bliss Riviera Maya faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition
Resort faciliteter
Børnepasning Henvisning, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Biludlejning, Klubhus, Dag Spa, Underholdning - Live, Fitnessrum - Udstyret, Golf, Supermarked / Nærbutik, Vaskeri, Låsekørsel, Legeplads, Restaurant, Dykning, Swimmingpool - Udendørs, Tennis, Tilgængelig for kørestolsbrugere, Whirlpool Spa eller Hot Tub
Nærliggende faciliteter
Båd Marina / Lancering, Fiskeri, Ridning, Sø
Lufthavn
Cancun / CUN 31 Miles / 50 KM
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb The Grand Bliss Riviera Maya timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej The Grand Bliss Riviera Maya, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med The Grand Bliss Riviera Maya, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Grand Bliss Riviera Maya

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendommen i Grand Bliss Riviera Maya. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Grand Bliss Riviera Maya.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af The Grand Bliss Riviera Maya kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.