Foto af GR Solaris Cancun
Foto af GR Solaris Cancun
Foto af GR Solaris Cancun
Foto af GR Solaris Cancun
Foto af GR Solaris Cancun

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos GR Solaris Cancun? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på GR Solaris Cancun til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

GR Solaris Cancun Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), Telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnepool, Træningsudstyr, Fiskeri, Frisør, Tøjvask, Elevator, Liveunderholdning, Medicinske faciliteter, Restaurant, Dykning, Indkøbsområde, Snackbar, Spa, Svømmebassin, Tennis, Spabad/boblebad ,
Nærliggende faciliteter
All Inclusive Resort,, *Der kræves et obligatorisk alt inklusive og afhænger af feriestedet og sæsonen kan det dække måltider, drikkevarer, ture, transport, udvejaktiviteter, udvejsmuligheder, faciliteter og faciliteter.
Lufthavn
Cancun International - (15 miles - 24 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag, mandag

Nyd et hjem hjemmefravær på GR Solaris Cancun

Når du køber timeshare i ejendomme som GR Solaris Cancun, er du garanteret et årligt flugt. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra, og tilbyder et unikt, fredfyldt afbræk fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej GR Solaris Cancun, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med GR Solaris Cancun, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos GR Solaris Cancun

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge GR Solaris Cancun ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med GR Solaris Cancun.

Alle søger Sælge timeshare Brug af GR Solaris Cancun kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.