Foto af Furusato Friends Club
Foto af Furusato Friends Club
Foto af Furusato Friends Club
Foto af Furusato Friends Club
Foto af Furusato Friends Club

Adresse: 1374-36, Aza-Minamikawahara
Oshikoshi, Yoro-Cho
Yoro-Gun, Gifu-Ken, 503-1316, JAPAN
Ring for mere information: 01787 881111

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Furusato Friends Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Furusato Venneklub til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den +0800 071 4674.

Furusato Friends Club-faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), Telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Restaurant, sauna, spa,
Nærliggende faciliteter
Golf (6.0 miles), Lake (31.0 miles), Medicinske faciliteter (i nærheden), Skiskole (18.0 miles),
Lufthavn
Nagoya - (20 miles - 32 km)
Tjek ind / ud
Søndag

Nyd et hjem hjemmefra oplevelse på Furusato Friends Club

Når du køber timeshare på ejendomme som Furusato Friends Club, er du garanteret en årlig slippe væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Furusato Friends Club, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Furusato Friends Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Furusato Friends Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Furusato Friends Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Furusato Friends Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Furusato Friends Club kan være sikker i den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.