Billede af Club La Costa Fractional Marina del Sol
Billede af Club La Costa Fractional Marina del Sol
Billede af Club La Costa Fractional Marina del Sol
Billede af Club La Costa Fractional Marina del Sol
Billede af Club La Costa Fractional Marina del Sol

Adresse: CLC Marina del Sol, Urbanizacion Marina del Sol, Carretera Cádiz Variante km 206, 29649, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club La Costa Fractional Marina del Sol? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Fraktioneret ejerskab er en utraditionel type timeshare ejendomsret. I stedet for at eje en uge eller to på dit hjemsted, ejer du et udsnit af selve ejendommen. Hvert ejerskab sker på en bestemt lejlighed på et dedikeret feriested og tildeles en procentdel af ejerskabet, som du, når du sælger det, vil modtage. Din tildeling af brøkdele giver dig større fleksibilitet, hvilket betyder meget mere kontrol over din ferie hvert år. Du bliver ikke længere bundet til det samme ferieår ud, år ud. I slutningen af ​​din forpagtning sælges ejendommen, og du modtager en andel af overskuddet! Med Club La Costa, får du tildelt et antal fraktionerede punkter, som du kan bruge på en række forskellige feriesteder i deres portefølje.

Det er ikke nødvendigt at bruge en udveksling selskab ligesom Interval International, RCI or 7Across da dit CLC -fraktioneret ejerskab giver dig mulighed for at bruge en række feriesteder inden for den omfattende CLC -portefølje. Travel & Leisure Group's Fraktioneret ejerskab forhandlere vil i detaljer kunne forklare dig, hvordan det fungerer, hvor fleksibelt det er og de fulde fordele ved dette veletablerede timeshare-format.

En destination året rundt som Costa del Sol, Spanien, Giver alle feriegæster mulighed for at flygte til sol, hav og sand, når stresset i dagligdagen og det dårlige vejr bliver for meget, hvilket gør timeshare her en ideel ferieinvestering. Club La Costa Fractional Marina Del Sol tilbyder mere end blot adgang til de mange nærliggende strande - du vil aldrig kede dig med den brede vifte af faciliteter og aktiviteter, enten i eller i kort afstand fra resortet. Dens unikke layout betyder, at du selv i højsæsonen vil være i stand til at slappe af i fred. Indkvarteringen består af studio-, 1- og 2-værelses lejligheder, som giver dig fleksibiliteten til at bestemme præcis, hvad du har brug for, mens du er væk.

Afventer dig på feriestedet er der tre swimmingpools, et væld af restauranter og snackbarer, der spænder fra familiebedrifter til hyggelige kroge, der er forbeholdt par og et underholdningsprogram med forskellige shows og hele dagen kids club. Nyd at vågne op til solopgangen, en dag med arbejde på din solbrunning eller udforske det velhavende lokale område, og nyd derefter cocktails, mens solen går ned. Rejse og fritid gruppe Er glad for at byde på timeshare til videresalg med Club La Costa Fractional Marina Del Sol.

Club La Costa Fractional Marina del Sol faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Biludlejning, børnepasning, børnebassin, spillerum, købmand, ridning, levende underholdning, medicinsk udstyr, legepladsområde, restaurant, snackbar, swimmingpool, tennis
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Casino (9.0 miles), Motion Udstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Vandski (2.0 miles), Wind Surfing (2.0 miles)
Lufthavn
Malaga, 17 miles
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køber Club La Costa Fractional Marina del Sol timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Fractional Marina del Sol før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Club La Costa Fractional Marina del Sol, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Club La Costa Fractional Marina del Sol

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club La Costa Fractional Marina del Sol ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Club La Costa Fractional Marina del Sol.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Fractional Marina del Sol kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.