Billede af Ferienclub Oberstaufen - Mondi
Billede af Ferienclub Oberstaufen - Mondi
Billede af Ferienclub Oberstaufen - Mondi
Billede af Ferienclub Oberstaufen - Mondi
Billede af Ferienclub Oberstaufen - Mondi

Adresse: Malas, 8-10 87534, Oberstaufen, Tyskland
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: oberstaufen.mondihotels.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Ferienclub Oberstaufen – Mondi? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Ferienclub Oberstaufen Mondi timeshare er beliggende på de solrige bakker i den populære landsby Oberstaufen. Oberstaufen er kendt for sit sunde klima. Der er faciliteter for hele familien, som omfatter medicinske faciliteter, massage, solarium, dampbad, legeplads, indendørs pool, restaurant og barer. Om vinteren vil gæsterne finde en bred vifte af vintersport. Om sommeren kan der arrangeres udflugter til Bodensee, Schweiz og Østrig. Der er en golfbane i nærheden, som gæsterne kan benytte.

Ferienclub Oberstaufen - Mondi Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle Enheder) Køkken (Alle Enheder, Delvis / Minikitchen) Tæppe (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Pool (indendørs) Tennis Squash Træningsudstyr Health Club Sauna Spabad / spabad Spa Spillerum Elevator Frisør Tøjvask Restaurant
Nærliggende faciliteter
Vandski (25.0 km) Windsurfing (7.0 km) Sejlads (7.0 km) Fiskeri (7.0 km) Langrend (i nærheden) Downhill Ski (3.0 km) Skiskole (i nærheden) Golf (3.0 km) Ridning (i nærheden) Casino ( 25.0 km) Biludlejning (i nærheden) Medicinsk facilitet (i nærheden) Shopping (i nærheden)
Lufthavn
München - 143.0 miles / 230.0 km
Tjek ind / ud
lørdag

Køb af Ferienclub Oberstaufen - Mondi timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ferienclub Oberstaufen - Mondi før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Ferienclub Oberstaufen - Mondi, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Ferienclub Oberstaufen - Mondi

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Ferienclub Oberstaufen - Mondi ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Ferienclub Oberstaufen - Mondi.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Ferienclub Oberstaufen - Mondi kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.