Foto af Expectations Holiday Club
Foto af Expectations Holiday Club
Foto af Expectations Holiday Club
Foto af Expectations Holiday Club
Foto af Expectations Holiday Club

Adresse: 9 St. Stephen's Court, 15-17 St. Stephens Road, Bournemouth, BH2 6LA, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.expectationsholidays.co.uk

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Expectations Holiday Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Når du bliver medlem af Expectations Holiday Club, vil du i stedet for at have en bestemt uge eller sæson i en bestemt timeshare, få point hvert år. Disse point kan bruges som valuta og kan bruges til at bestille den nøjagtige ferie, der kræves. På grund af virksomhedens partnerskab med RCI, verdens største udvekslingsorganisation, giver det dig mulighed for at vælge valgfrihed når det gælder timeshare og hvordan du vælger at tilbringe ferien. Ordningen har tusinder af deltagere, der deltager i hele verden, hvilket betyder, at du har et stort udvalg af lokationer.

De punkter, du er delegeret, er din, men hvis du følte at du usandsynligt ville bruge dem, kan du sælge dem, hvilket betyder, at din investering ikke vil blive spildt. Endnu bedre kan dine familiemedlemmer bruge disse point til deres ferie.

Konceptet arbejder på nogle grundlæggende faktorer, helligdage er givet point afhængigt af forskellige faktorer. Disse er logiske aspekter, der bestemmes pr. Ferie og kan omfatte: Sæson, Beliggenhed, Faciliteter, Krav, Kvalitet, Lejlighedens størrelse.

Under hensyntagen til ovenstående faktorer vil ferien du går efter koste et andet antal point afhængigt af hvad du vil have, såsom en større lejlighed eller en mere eksklusiv beliggenhed. Derfor vil ikke hver ferie koste samme antal point.

Forventninger Feriepunkter kan defineres som en fleksibel form for timeshare, der giver dig mulighed for at vælge og vælge din ferie år efter år.

Ubrugte point kan også tilføjes til næste års beløb. Du kan også gøre det modsatte og låne point for at få en luksuriøs ferie

Køb forventninger Holiday Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Forventninger Holiday Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Expectations Holiday Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Expectations Holiday Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Expectations Holiday Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Expectations Holiday Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af forventninger Holiday Club kan være sikker i, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.