Foto af Elara, en Hilton Grand Vacations Club
Foto af Elara, en Hilton Grand Vacations Club
Foto af Elara, en Hilton Grand Vacations Club
Foto af Elara, en Hilton Grand Vacations Club
Foto af Elara, en Hilton Grand Vacations Club

Adresse: Elara, en Hilton Grand Vacations Club, 80 E Harmon Ave, Las Vegas, NV 89109, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.hilton.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Elara, A Hilton Grand Vacations Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Når man overvejer timeshare in Las Vegas, USA, Rejse og fritid gruppe tror du ville være tilrådeligt at overveje Elara, en Hilton Grand Vacations Club. Dette unikke feriested med 52 etager kan prale af en af ​​de mest eftertragtede placeringer i hele byen - beliggende lige ved den verdenskendte Strip, får du alt det sjove uden noget travlhed. Der er direkte adgang til Miracle Mile, der er hjemsted for over 170 butikker og restauranter. Du vil også være ved siden af ​​det berømte Planet Hollywood Resort med dets interne casino, ni restauranter og Mandara Spa.

Indkvarteringsmuligheder på dette feriested er uendelige: Du kan vælge mellem en hyggelig og behagelig studiolejlighed helt op til en sprawling suite med 4 soveværelser, som alle har udsigt over poolen, byen eller de majestætiske bjerge og ørkenen. Disse moderne suiter tilbyder også rummelig stue med et gulv til loft-tv projektor, fuldt udstyret køkken og designer badeværelser. Puljen spiller vært for 32 private cabanas og tilbyder også en bar ved poolen. Og bedst endnu, opkræver dette tårnhøje resort ikke de udvejsgebyrer, som du måtte finde med andre ejendomme i området. For uovertruffen ferieboliger, overvej timeshare På Elara, en Hilton Grand Vacations Club.

Køb Elara, en Hilton Grand Vacations Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Elara, en Hilton Grand Vacations Club, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Elara, hvorfor ikke Hilton Grand Vacations Club, så prøv først at leje? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Elara, en Hilton Grand Vacations Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Elara, A Hilton Grand Vacations Club. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Elara, en Hilton Grand Vacations Club.

Alle søger Sælge timeshare Ved hjælp af Elara kan en Hilton Grand Vacations Club være sikker på, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.