Billede af El Portillo Beach Resort
Billede af El Portillo Beach Resort
Billede af El Portillo Beach Resort
Billede af El Portillo Beach Resort
Billede af El Portillo Beach Resort
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.portillo-resort.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på El Portillo Beach Resort? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på El Portillo Beach Resort til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den +0800 071 4674.

El Portillo Beach Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, delvist), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnepasning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Frisør, Handicappede enhed, Tøjvask, Liveunderholdning, Medicinsk udstyr, Legepladsområde, Restaurant, Indkøbs område, Svømmebassin, Tennis, Spabad /
Nærliggende faciliteter
All Inclusive Resort, Beach (Nærliggende), Sejlads (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Scuba Dykning (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (Nærliggende),, *Der kræves et obligatorisk alt inklusive og afhænger af feriestedet og sæsonen kan det dække måltider, drikkevarer, ture, transport, udvejaktiviteter, udvejsmuligheder, faciliteter og faciliteter.
Lufthavn
Puerto Plata International - (110 miles - 177 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på El Portillo Beach Resort

Når du køber timeshare på ejendomme som El Portillo Beach Resort, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej El Portillo Beach Resort, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med El Portillo Beach Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på El Portillo Beach Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i El Portillo Beach Resort. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med El Portillo Beach Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af El Portillo Beach Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.