Billede af El Marques
Billede af El Marques
Billede af El Marques
Billede af El Marques
Billede af El Marques

Adresse: Calle Las Rosas, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, 38436 Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.wimpen.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje i El Marques? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


El Marques tillokkelse er ikke mindre end den fortryllende skønhed i Los Gigantes, Tenerife. Fra din egen private balkon timeshare enhed, forkæle de smukke udsigter på La Gomera Island. Spekulerer på de blå og grå klipper Los Gigantes. Se den hypnotiserende svingning af yachter og fiskerbåde ved havnen, der forsigtigt rystede af det blå hav. Endelig er undre sig over en flydende kobberhimmel, der kommer solnedgang og nyd det stille, der følger med forlænget skygger og aftagende dag.

I mellemtiden er der ingen skimping i afslapning i din en eller to værelses lejlighed. Møbleret til de højeste standarder, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere kan forsikre din tilfredshed på dette fredelige feriested. Hvert værelse har et soveværelse med dobbeltseng med to enkeltsenge, aircondition, stue med sovesofa, satellit-tv og dvd-afspiller, trådløs internetadgang, fuldt udstyret køkken og brusebad. Opgraderede værelser på Wimpen El Marques tilføjer et soveværelse med dobbeltseng med eget bad, plus et soveværelse.

Forkæle dig selv endnu mere under din ferie, opfrisk i den opvarmede pool med et sikkert badeområde for børn og liggestole. En restaurant og poolbar vil tage sig af dine madbehov. Du vil ikke have noget!

El Marques faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Spillehal, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (17.0 miles), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Gym, Lægehjælp (Nærliggende), Sauna (Nærliggende), Scuba Dykning (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (17.0 miles)
Lufthavn
Reina Sofia - (27 miles - 43 km)
Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, tirsdag

Køb af El Marques timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej El Marques før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med El Marques, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos El Marques

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge El Marques ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med El Marques.

Alle søger Sælge timeshare at bruge El Marques kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.