Foto af El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, af Karisma
Foto af El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, af Karisma
Foto af El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, af Karisma
Foto af El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, af Karisma
Foto af El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, af Karisma

Adresse: Carretera Cancun-Tulum Kilometro 45, FRACC.4 FRACCION III, LOTE 15, Riviera Maya, Playa del Carmen, Quintana Roo 77710, Mexico
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.karismahotels.com/hotelsresorts/foradultsonly/eldoradoroyale

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, ved Karisma? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Beliggende på en kilometer lang strand er El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort ved Karisma i Playa Paraiso, Mexico det ultimative inden for luksus, elegance og raffinement. Omgivet af det sensationelle landskab i Riviera Maya, er dette brusebad, der kun er til voksne ved stranden timeshare ejere med uendelige overdådige lækkerier.

Fest på fremragende gourmetretter i sine syv restauranter. Socialiser og nyd premium drinks i en af ​​de otte barer på stedet. Slap af i timerne i indendørs og udendørs jacuzzi og seks svømmebassiner. Oplev i sindsro og overbærenhed på spaet med sine mange linjer af sanselige behandlinger og serviceydelser, og nyd royal behandling med personlige tjenester under hele dit ophold.

Desuden fortsætter fornøjelsen og forkælelsen i suiterne El Dorado Royale, en Gourmet Inclusive Resort ved Karisma. Hver enchants med en konge eller dobbeltseng, luksuriøst sengetøj, træindretning og dejlig udsigt over haven. Men Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere anbefaler især de opgraderede værelser, som forkæler dig med faciliteter såsom et moderne badeværelse, pude og aromaterapi-menu, personlig concierge og pool butler service, spritskab og daglig lager minibar, overdimensioneret stue, fuldt udstyret køkken, privat terrasse med en privat pool, lounge seng og hængekøje og direkte adgang til Lazy River.

El Dorado Royale en Gourmet Inklusive Resort, ved Karisma Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), Telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Træningsudstyr, Frisør, Vaskeri, Levende underholdning, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Sauna, Dykning (Udstyr til rådighed), Indkøbs område, Snackbar, Spa, Svømmebassin, Tennis,
Nærliggende faciliteter
All Inclusive Resort, Sejlsport (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Ridning (Nærliggende), Windsurfing (Nærliggende),, *Der kræves et obligatorisk alt inklusive og afhænger af feriestedet og sæsonen kan det dække måltider, drikkevarer, ture, transport, udvejaktiviteter, udvejsmuligheder, faciliteter og faciliteter.
Lufthavn
Cancun International - (14 miles - 22 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag, mandag

Køb El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, ved Karisma timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej El Dorado Royale til en Gourmet Inclusive Resort, af Karisma, inden du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, af Karisma, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, ved Karisma

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge El Dorado Royale til et gourmet-inkluderende feriested fra Karisma-ejendommen. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, ved Karisma.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af El Dorado Royale en Gourmet Inclusive Resort, af Karisma kan være sikker i, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.