Billede af East Resort
Billede af East Resort
Billede af East Resort
Billede af East Resort
Billede af East Resort

Adresse: Whitehaven, Skeete's Bay, St. Philip, Barbados BB18030, Caribien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.eastresort.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på East Resort


East Resort er en afsondret, lav tæthed, miljøvenlig timeshare udvikling med udsigt over Skeete's Bay Beach og Culpepper Island på Barbados smukke østkyst.

På Barbados' østkyst, ved Skeete's Bay, er East Resort en ny udvikling, der tilbyder fritliggende moderne villaer med fleksible Fraktioneret ejerskab og brugsmuligheder.

Oplev et sted, der er uspoleret og praktisk talt uberejst, hvor spektakulær isolation og luksusliv er det samme. Hvor ærefrygtindgydende stilhed kun præges af bølgesymfonien, og smukt forrevne kystlinjer evigt fejes af atlantiske passatvinde. Dette er Barbados, som det var meningen. Dette er ØST.

Slap af og ånd ud i et smukt ekspansivt opholdsrum, der problemfrit forener moderne, miljøvenlig arkitektur med den afslappede komfort i et traditionelt Barbados østkyst-"strandhus". Kom ind, og spark straks skoene af - du har fortjent det.

Køber East Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej East Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med East Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på East Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge East Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med East Resort.

Alle søger Sælge timeshare at bruge East Resort kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.