Billede af Dominia Coral Bay -Halvpension-@ Coral Bay (alt inklusive)
Billede af Dominia Coral Bay -Halvpension-@ Coral Bay (alt inklusive)
Billede af Dominia Coral Bay -Halvpension-@ Coral Bay (alt inklusive)
Billede af Dominia Coral Bay -Halvpension-@ Coral Bay (alt inklusive)
Billede af Dominia Coral Bay -Halvpension-@ Coral Bay (alt inklusive)

Adresse: Marsa El Dekhela, Sharm el Sheikh
Sydsinai, EGYPT
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.domina.it

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Dominia Coral Bay -Half Board-@ Coral Bay (All Inclusive)? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Dominia Coral Bay -Halvpension-@ Coral Bay (alt inklusive) til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Dominia Coral Bay -Halvpension-@ Coral Bay (alt inklusive) faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Strand, Bådsejlads, Kasino, Børnepasning, Børnepool, Træningsudstyr, Spillelokale, Sø, Tøjvask, Liveunderholdning, Medicinske faciliteter, Restaurant, Dykning, Snackbar, Svømmebassin, Tennis, Vandski, Spabad/boblebad,
Nærliggende faciliteter
All Inclusive Resort, Ridning (2.0 miles), Windsurfing (6.0 miles), , *Der kræves et obligatorisk alt inklusive og afhænger af feriestedet og sæsonen kan det dække måltider, drikkevarer, ture, transport, udvejaktiviteter, udvejsmuligheder, faciliteter og faciliteter.
Lufthavn
Sharm El Sheikh - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
Søndag

Nyd en oplevelse hjemmefra på Dominia Coral Bay -Halvpension-@ Coral Bay (All Inclusive)

Når du køber timeshare på ejendomme som Dominia Coral Bay -Half Board-@ Coral Bay (All Inclusive), er du garanteret en årlig flugt. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra, og tilbyder et unikt, fredfyldt afbræk fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Dominia Coral Bay -Halvpension-@ Coral Bay (All Inclusive) før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Dominia Coral Bay -Halvpension-@ Coral Bay (All Inclusive), hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Dominia Coral Bay -Halvpension-@ Coral Bay (alt inklusive)

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Dominia Coral Bay -Halvpension-@ Coral Bay (All Inclusive) ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Dominia Coral Bay -Halvpension-@ Coral Bay (All Inclusive).

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Dominia Coral Bay -Halvpension-@ Coral Bay (All Inclusive) kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.