Billede af Domina Inn Alaska
Billede af Domina Inn Alaska
Billede af Domina Inn Alaska
Billede af Domina Inn Alaska
Billede af Domina Inn Alaska

Adresse: Largo delle Poste 29 / 39, Cortina d Ampezzo, (BL), ITALIEN
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.domina.it

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Domina Inn Alaska? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Domina Inn Alaska til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Domina Inn Alaska faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), Tæppe (nogle enheder), Telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnepasning, Konferencefaciliteter, Spillelokale, Handicappede enhed, Gym, Vaskeri, Elevator, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Sauna,
Nærliggende faciliteter
Langrend (2.0 miles), Downhill Ski (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Sø (9.0 miles), Indkøbsområde (Nærliggende) Skiskole (Nærliggende), Snackbar (Nærliggende), Tennis (Nærliggende),
Lufthavn
Venezia - (112 miles - 180 km)
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Domina Inn Alaska

Når du køber timeshare på ejendomme som Domina Inn Alaska, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Domina Inn Alaska før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Domina Inn Alaska, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Domina Inn Alaska

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Domina Inn Alaska ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Domina Inn Alaska.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Domina Inn Alaska kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.