Billede af Dive Inn Resort
Billede af Dive Inn Resort
Billede af Dive Inn Resort
Billede af Dive Inn Resort
Billede af Dive Inn Resort

Adresse: Om El Sid Hill, Sharm El Sheikh, Egypten
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diveinnresort.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Dive Inn Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Over og under vandet leverer Sharm El Sheikh i Egypten. Lange hvide sandstrande og krystalklare vand fortryllende rejsende. Nedenfor indeholder farverig vandflora, eksotiske tropiske fisk og fængslende koraller scenen for nogle af de mest fantastiske snorkling- og dykkeroplevelser i verden. Åben dig selv op til dette fantastiske paradis med et ophold på Dive Inn Resort. Dette firestjernede feriested ligger i en førsteklasses beliggenhed ved bredden af ​​Ulm El Seed-bugten, kun to minutter fra stranden via en gratis busstransport til hotellet. Derudover har den sit eget dykkercenter med professionelle instruktører.

Rejse og fritid gruppe Timeshare-mæglere finder også lagunestil swimmingpoolen og børnebassin forfriskende, mens Kid's Club, legeplads og babysittering er meget hjælpsomme for forældre. På stedet er der gratis trådløs internetadgang, en restaurant og en bar samt en motionscenter med fitnesscenter, sauna og massageværelser samt jacuzzi. Endelig imponerer værelserne på Dive Inn Resort endnu mere. Indkvarteringen har elegant arkitektur afbalanceret af et trøstende indretning. Faciliteter fælles for alle timeshare Enheder er levende og spisestue, satellit-tv, amerikansk køkken, separat soveværelse, privat badeværelse og en lille balkon, der åbner til pool udsigt.

Køb Dive Inn Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Dive Inn Resort før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Dive Inn Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Dive Inn Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Dive Inn Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Dive Inn Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Dive Inn Resort kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.