Billede af Sunterra Scottsdale Villa Mirage
Billede af Sunterra Scottsdale Villa Mirage
Billede af Sunterra Scottsdale Villa Mirage
Billede af Sunterra Scottsdale Villa Mirage
Billede af Sunterra Scottsdale Villa Mirage

Adresse: 7887 E. Princess Boulevard, Scottsdale, 852555803,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Diamond Resorts Scottsdale Villa Mirage? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Når man overvejer, hvor i USA at købe en timeshare, mange feriegæster overse Arizona. Men denne tilstand tilbyder alle de bedste af landet. Grænser til Californien, Utah, Colorado og New Mexico er sideture. Den naturlige skønhed i dette område er uforlignelig, og for dem, der nyder vandreture, cykling eller endda skiløb, Arizona tilbyder en vidunderlig base for at udforske.

Diamond Resorts Scottsdale Villa Mirage ligger i en fantastisk beliggenhed kun en kort køretur fra mange af disse fantastiske attraktioner. Der er også mulighed for at besøge Grand Canyon, en oplevelse en gang i livet, som ikke må gå glip af. Selve feriestedet er moderne og tilbyder gode faciliteter. Det er let at slappe af i krystalbassinet og slippe dagens varme ud, før de vandrer til en af ​​de mange nærliggende restauranter. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker at der er masser at gøre med dine kære lige på stedet, fra tennis til et aktivitetscenter, til at have en grill i de sidste stråler af dagen.

For et behageligt og venligt sted at bo, er Diamond Resorts Scottsdale Villa Mirage svært at slå. Især vidunderligt for dem, der rejser med børn, der ønsker at tilbringe kvalitetstid sammen og hengive sig i sjove aktiviteter og få mest muligt ud af din rejse væk.

Køb Sunterra Scottsdale Villa Mirage timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sunterra Scottsdale Villa Mirage, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Sunterra Scottsdale Villa Mirage, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Sunterra Scottsdale Villa Mirage

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Sunterra Scottsdale Villa Mirage ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Sunterra Scottsdale Villa Mirage.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Sunterra Scottsdale Villa Mirage kan være sikker i, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.