Billede af Scottsdale Links Resort
Billede af Scottsdale Links Resort
Billede af Scottsdale Links Resort
Billede af Scottsdale Links Resort
Billede af Scottsdale Links Resort

Adresse: 16858 North Perimeter Drive, Club Sunterra Vacations II, Scottsdale, 852601008,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Scottsdale Links Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Arizona bliver ofte uretfærdigt overset til fordel for sin nabo, Californien, men denne stat har så meget at tilbyde, at du ikke kunne gå galt med en timeshare her. Diamond Resorts Scottsdale Links Resort er beliggende på det perfekte sted, med masser at optage din tid i nærheden. Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere elsker området, med Grand Canyon, Colorado River og Flagstaff alle inden for et par timers kørsel.

Diamond Resorts Scottsdale Links Resort har en stor pool til at holde dig kølig under varmen på dagen, eller som en forfriskende måde at køle af efter en dag på opdagelse. Lejlighederne er rummelige og velindrettede og indeholder alt, hvad du kan bruge for at sikre, at din ferie bliver så behagelig som muligt.

En anden stor velsignelse for resortet er personalet, som er venligt, hjælpsomt og kun håber på at gøre dit ophold så sjovt og ubekymret som muligt. For en familiedestination, der ikke lader noget mangler, er dette det perfekte sted. Alle kan passe ind i lejlighederne med plads til overs, og det er muligt enten at gå ud og spise eller benytte det fantastiske køkken til at tilberede alle dine favoritter. For en nem, afslappet stemning kan du ikke gøre meget bedre.

Køber Scottsdale Links Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Scottsdale Links Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Scottsdale Links Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Scottsdale Links Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Scottsdale Links Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Scottsdale Links Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Scottsdale Links Resort kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.