Billede af San Luis Bay Inn
Billede af San Luis Bay Inn
Billede af San Luis Bay Inn
Billede af San Luis Bay Inn
Billede af San Luis Bay Inn

Adresse: 3254 Avila Beach Drive, Avila Beach, 93424,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.sanluisbayinn.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på San Luis Bay Inn? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


A timeshare i Californien er en god ide, uanset hvilken årstid du planlægger at besøge i de fleste. Med gunstige temperaturer hele året rundt, vil Avila Beach ikke se dig forkert. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker at Diamond Resorts San Luis Bay Inn er beliggende i en sådan fantastisk lokalitet, med masser at se og gøre i og omkring udvej. Især fantastisk til de mindste medlemmer af din troupe, er der meget til rådighed for unge. Med en børnepool til at supplere den voksne, kan børn stænke og spille til deres hjerteres indhold.

For når vejret er for godt til at blive inde, er der grill til rådighed for gæsterne. Der er også spil som pool, ping pong og air hockey - en fantastisk afledning for dem, der foretrækker at ikke tilbringe deres dag lounging omkring. Diamond Resorts San Luis Bay Inn tilbyder noget for at holde selv den mest eventyrlystne ånd underholdt, med tennis og basketballbaner, vandlande og endda lynlister i nærheden. Udvej kan også hjælpe med at organisere madture og for dem, der nyder kultur, vingårdsture. Der er så meget at gøre, du vil være glad for at det er muligt at besøge år efter år.

Køber San Luis Bay Inn timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej San Luis Bay Inn før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med San Luis Bay Inn, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på San Luis Bay Inn

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge San Luis Bay Inn ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med San Luis Bay Inn.

Alle søger Sælge timeshare at bruge San Luis Bay Inn kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.