Foto af Greensprings Plantation
Foto af Greensprings Plantation
Foto af Greensprings Plantation
Foto af Greensprings Plantation
Foto af Greensprings Plantation

Adresse: 3500 Ludwell Parkway, Williamsburg, VA, 23188, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Greensprings Plantation? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


I en verden hvor timeshare ferie karakteriseres af den moderne og nye Diamond Resorts Greensprings Vacation Resort skiller sig ud ved at tage dig tilbage til 18 århundrede Amerika. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere er enamored af den tidløse charme og koloniale ånd af denne bolig i Williamsburg, Virginia. Rige i historie, det fanger med en revolutionær æra vibe og underholder med historiske genforeninger og landemærker, koloniale plantager og indfødte amerikanske relikvier.

Den generelle atmosfære er tilbagelænet, meget hyggeligt og uhøjtideligt. Dette videreføres til de to-og fire-værelses boliger på Diamond Resorts Greensprings Vacation Resort. Hver er hjemlig med sin individuelle pejs, gårdhave og have badekar. Andre faciliteter til at trøste dig er aircondition, komplet køkken, tv og badeværelse med dampbad og hårtørrer.

Derudover er der indendørs og udendørs swimmingpools med spabad og bar ved poolen samt et motionscenter, sauna, picnicområde og legeplads samt oplyste tennisbaner. Din fritid er garanteret, især med Jack Nicklaus-designet golfbane lige ved siden af ​​boligen. En stille tur gennem byens brostensbelagte gader afslører også yderligere forlystelser som museer, fiskeri, shopping, sport, restauranter og saloner. Du er sikker på at få en lækker og unik ferie hvert eneste år.

Greensprings Plantation Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler (Alle enheder),
Resort faciliteter
Børne s Pool, Træningsudstyr, Legepladsområde, Sauna, Swimmingpool (Indendørs / Udendørs), Tennis (Udstyr til rådighed), Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Strand (50.0 miles), Bådsejlads (3.0 miles), Fiskeri (3.0 miles), Golf (Nærliggende), Supermarked (2.0 miles), Frisør (2.0 miles) (3.0 miles), indkøbsområde (2.0 miles), vandski (6.0 miles),
Lufthavn
Newport News / Williamsburg - (32 miles - 51 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb af Greensprings Plantation timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Greensprings Plantation før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Greensprings Plantation, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Greensprings Plantation

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Greensprings Plantation ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Greensprings Plantation.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Greensprings Plantation kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.