Foto af Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel
Foto af Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel
Foto af Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel
Foto af Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel
Foto af Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel

Adresse: Område Betolovoto 2760, Razlog, Bulgarien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.balkanjewel.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Det nyeste ferieejerskabsprodukt tjener bestemt tradition! Fraktioneret ejerskab er en ny måde at eje ferietid på (timeshare). Hvert ejerskab sker på en bestemt lejlighed på et dedikeret feriested og tildeles en procentdel af ejerskabet, som du, når du sælger det, vil modtage. Hvert år får du tildelt et bestemt antal fraktionerede punkter, som du kan bruge hvor som helst du vil i virksomhedens portefølje. I stedet for den samme udvej hvert år, så prøv dem alle at finde din favorit. En sådan fleksibilitet var tidligere uhørt, medmindre den blev brugt udvekslingsselskaber. Når ejendomsretten er ophørt, sælges ejendommen, og du vil være blandt dem, der får deres snit. At eje med Diamond Resorts betyder, at dine fraktionerede punkter kan bruges på enhver af feriestederne i deres imponerende portefølje.

Udforsk de forskellige destinationer og lande, luksusen af Diamond Resorts verden over, og husk, at det følgende år kan du bare vælge en anden timeshare -fraktioneret udvej i et andet land. For en levetid på vidunderlige ferieminder og fremragende værdi for pengene, anbefaler Travel and Leisure Group stærkt at overveje fraktioneret ejerskab med Diamond Resorts.

Ring til Travel & Leisure Group nu for at få mere at vide om dette vidunderlige timeshare -alternativ, der nu er tilgængeligt på videresalgsmarkedet, "til en brøkdel af feriestedets oprindelige pris".

Bulgarien er omgivet af de fantastiske Pirin, Rila og Rhodopes bjergkæder, Diamond Resorts Fractional på Balkan Jewel i Razlog Valley, og er intet mindre end betagende. Men folk kommer ikke kun her for synspunkterne. Denne indkvartering sætter en præmie på en aktiv ferie og behandler gæster til nem adgang til de bedste skiløjper i Østeuropa. Det har også udsigt over Pirin Golf Course og er perfekt til entusiaster, der søger at erobre en ny golfudfordring. Uendelige muligheder for fiskeri, ridning, vandreture, mountain biking, river rafting og snowboarding er også tilgængelige.

Den store eventyr-ånd i feriestedet er kun ude af stand med sine rummelige og komplette lejligheder på tilbud Fraktioneret ejerskab. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere finde disse overnatningssteder det perfekte sted for hvile og afslapning efter en vigtig dag ud. Hver giver komfort med faciliteter som opvarmning, Wi-Fi-forbindelse, sovesofa, kabel-tv, delvis udstyret køkken og badeværelse eller brusebad. Endelig tilbyder andre faciliteter at nyde på Diamond Resorts Fractional på Balkan Jewel en lobbybar og restaurant, fitnesscenter og spa, skibus og gratis bus til skiliften og golfbanen, legeplads, indendørs spillerum og opvarmet svømning Pool og boblebad. Alle fællesarealer er også tilgængelige for kørestolsbrugere.

Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Balkan Juvel Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Pengeskab: På værelset
Resort faciliteter
Sauna, Dampbad, Svømmebassin, Fitnessrum, Spa, Onsite - Swimmingpool ude: Ja, Biludlejning, Vaskeri, Købmandsservice, Internetadgang på offentlige områder (tillægsgebyrer kan forekomme): Trådløst internet Adgang, Legeplads, Børnepasning
Nærliggende faciliteter
Safari, Downhill Skiing, jagt, fiskeri, ridning, helikopter / fly sightseeing, golf, snowboard lektioner, cykling
Lufthavn
Sofia (175km)
Tjek ind / ud
Lørdag 17: 00

Køb Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Balkan Jewel timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Diamond Resorts fraktioneret ejerskab Balkan Jewel ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Balkan Jewel kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.