Foto af Diamond Resorts European Collection Points
Foto af Diamond Resorts European Collection Points
Foto af Diamond Resorts European Collection Points
Foto af Diamond Resorts European Collection Points
Foto af Diamond Resorts European Collection Points
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Diamond Resorts European Collection Points


Italiensk fine dining, spanske solopgange, fransk landskab og østrigsk skiløb - alle disse er typiske europæiske oplevelser, som ikke alle mennesker ville have det heldige at opleve i en enkelt levetid. Men med Diamond Resorts European Collection Points kan du opleve præcis det og meget mere.

Som autoriseret forhandler af Diamond Resorts European Collection Points, Travel & Leisure Group giver mulighed for at få adgang til Diamond Resorts Internationals udvalg af luksusresorts til videresalgspriser. Med en bred vifte af destinationer i lande fra hele verden fra et af de største hotelvirksomheder i verden er DRI-medlemmer virkelig forkælet for valg.

Som en global gæstfrihed og ferie ejerskab selskab, Diamond Resorts mener, at de er forpligtet til at tilbyde deres gæster en ferie for livet. DRI tilbyder feriesteder på en række steder som f.eks. Strandbyer i Spansk vin, alpine resorts i Østrig og golf resorts i Portugal. Du kan finde dig selv jetting ud til magien i Paris med en reignited barnlig følelse af undring, eller opleve de betagende vulkanske strande på Tenerife. Placeringsmulighederne er næsten uendelige.

Derudover tilbyder Diamond Resorts International en række aktiviteter på deres feriesteder fra vandre- og cykeludlejning til ridning, dykning og meget mere, hvilket vil hjælpe dig med at få det bedste ud af feriestedets beliggenhed, uanset hvor du vælger at besøge. Diamond Resorts tilbyder også chancen for at vinde VIP-adgang Til en række arrangementer og aktiviteter, herunder vinfestivaler, højt profilerede sportsbegivenheder og helikopterturer. Diamond Resort Points Medlemskab tilbyder også medlemmer fleksible indtjekning datoer, evnen til at låne og spare point plus chancen for at tage korte pauser, hvis du foretrækker at gøre det.

Ved at købe gennem en timeshare videresalg selskab, Rejse og fritid gruppe kan tilbyde mulighed for at blive medlem af Interval International. Interval International driver medlemskabsprogrammer for ferieejere og leverer værditilvækstydelser over hele verden, herunder adgang til 2,500 resorts verden over gennem deres udvekslingssystem og rejserabatter. For mere information, besøg vores Udvekslingsselskaber .

Køb Diamond Resorts European Collection Points timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Diamond Resorts European Collection Points, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Diamond Resorts European Collection Points, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts European Collection Points

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Diamond Resorts European Collection Points ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Diamond Resorts European Collection Points.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Diamond Resorts European Collection Points kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.