Billede af Cedar Breaks Lodge & Spa
Billede af Cedar Breaks Lodge & Spa
Billede af Cedar Breaks Lodge & Spa
Billede af Cedar Breaks Lodge & Spa
Billede af Cedar Breaks Lodge & Spa

Adresse: 223 Hunter Ridge Road, Brian Head, 84719,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.cedarbreakslodge.org

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Cedar Breaks Lodge & Spa? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


For at tage tid ud af dit normale liv, så led ikke længere end Diamond Resorts Cedar Breaks Lodge and Spa. Utah er en vidunderlig stat, fuld af fantastiske landskaber og utrolige hemmeligheder, og et ophold på Brian Head vil helt sikkert vise dig i det mindste nogle af dem. Dette lækre resort er beliggende blandt fyrretræer og bjerge, hvilket giver hele stedet en alpin følelse. Dette egner sig vidunderligt til det skiløb, der finder sted i hele området, en pause fra normen med at tage til Frankrig eller Italien.

Efter en dag tilbragt på pisterne er det et must at tage tilbage indendørs for at gøre brug af spafaciliteterne. Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere elsker den indendørs pool, spabadet og saunaen for at hjælpe med at lindre de ømme muskler, samt en fantastisk restaurant til at fylde din mave. Værelserne er store og rene og tilbyder et indbydende sted at lægge hovedet på, når du er træt af at nyde regionens skønhed og variation.

Med så meget at tilbyde, er Diamond Resorts Cedar Breaks Lodge and Spa en fantastisk timeshare mulighed for at tage lidt tid til at forynge, tilbringe tid med dine kære og lade din krop få en god træning. Nogle gange er det også alt, der skal til for at give dit sind et godt løft.

Køb af Cedar Breaks Lodge & Spa timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Cedar Breaks Lodge & Spa før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Cedar Breaks Lodge & Spa, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Cedar Breaks Lodge & Spa

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Cedar Breaks Lodge & Spa ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Cedar Breaks Lodge & Spa.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Cedar Breaks Lodge & Spa kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.