Billede af Aqua Kauai Beach Resort
Billede af Aqua Kauai Beach Resort
Billede af Aqua Kauai Beach Resort
Billede af Aqua Kauai Beach Resort
Billede af Aqua Kauai Beach Resort

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Aqua Kauai Beach Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Lihue, Hawaii minder om svajende palmer, en blid brise og en stor vermillion solnedgang. Det er den ideelle tropiske flugt, men Diamond Resorts Aqua Kauai Beach Resort gør det endnu bedre. Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere opdager, at livet på øen bliver forstærket af dette 25-acre full-service-retræte ved havet, der imponerer langs den længste sandstrand i Kauai.

Køber Aqua Kauai Beach Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Aqua Kauai Beach Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Aqua Kauai Beach Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Aqua Kauai Beach Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Aqua Kauai Beach Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Aqua Kauai Beach Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Aqua Kauai Beach Resort kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.