Billede af Diamond Club Maritima
Billede af Diamond Club Maritima
Billede af Diamond Club Maritima
Billede af Diamond Club Maritima
Billede af Diamond Club Maritima

Adresse: Calle Mirafondo 3, Puerto del Carmen, Lanzarote, 35510, De Kanariske Øer
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondclubmaritima.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Diamond Club Maritima


Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere er glade for at tilbyde dette fantastiske private ejerskab på det RCI Silver Crown-bedømte Diamond Club Maritima resort på den solrige ø Lanzarote på De Kanariske Øer. Det er en fantastisk destination for dem, der ønsker at nyde lidt afslapning og fremragende muligheder for sightseeing. Det er også tæt på Blå Flag-strandene i Puerto del Carmen og underholdningen på Strip.

Det er det perfekte sted at udforske for dem, der søger efter en spændende strandferie, da det er fyldt med vandsport og aktiviteter. Dem, der ønsker at nyde de lokale omgivelser, vil finde en tur til Castillo de San Jose beliggende i Arrecife for at være en fantastisk udflugt, da dette er en af ​​hovedstadens mest populære historiske destinationer.

Resortet består af femogtyve et eller to soveværelser timeshare lejligheder, der er familievenlige og smagfuldt indrettede med alle moderne bekvemmeligheder, herunder satellit-tv, loftsventilatorer og luftige soveværelser. Enhederne har en privat terrasse med udsigt over den velholdte swimmingpool eller lille lukket have. Poolen har også en snackbar og et særligt børneområde.

Diamond Club Maritima faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld) Mikrobølgeovn (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Pool Børnepool Telefon Biludlejning snackbar
Nærliggende faciliteter
Strand (i nærheden) Vandski (i nærheden) Windsurfing (i nærheden) Sejlsport (i nærheden) Fiskeri (i nærheden) Golf (15.0 km) Tennis (1.0 km) Health Club (1.0 km) Live underholdning (i nærheden) Dagligvarer (i nærheden) Medicinsk facilitet (i nærheden) Restaurant (i nærheden)
Lufthavn
Arrecife - 6.0 km / 9.0 km
Tjek ind / ud
Torsdag

Køb af Diamond Club Maritima timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Diamond Club Maritima, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Diamond Club Maritima, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Diamond Club Maritima

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Diamond Club Maritima ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Diamond Club Maritima.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Diamond Club Maritima kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.