Billede af Diamond Club la Cumbre
Billede af Diamond Club la Cumbre
Billede af Diamond Club la Cumbre
Billede af Diamond Club la Cumbre
Billede af Diamond Club la Cumbre

Adresse: Calle Manguia 8, Puerto del Carmen, Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.resort-solutions.co.uk

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Diamond Club la Cumbre? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Moderne, lyse og komfortable lejligheder hilse feriegæster på Diamond Club la Cumbre i Las Palmas, Spanien. Disse timeshare Enheder er placeret omkring en stor opvarmet swimmingpool med en pool bar, der accentuerer den solrige sløvhed og energi i det tre-stjernede lejligheds kompleks.

De to-og to-værelses boliger er indrettet til en utænkeligt høj standard. Hver sover fire og seks personer henholdsvis. Alle værelser er udstyret med dobbelt- og dobbelt sovesofaer, loftvifte, pengeskab, fuldt udstyret køkken og eget badeværelse med badekar eller bruser. Der er trådløs internetadgang og opholdsstue har tv med satellitkanaler og dvd-afspiller. I mellemtiden åbner balkonen til en smuk udsigt og fremhæver den fantastiske beliggenhed af feriestedet med udsigt over den gamle bydel i Puerto del Carmen.

Desuden er stranden kun otte minutter fra hotellet, og der kan nydes en lang række vandaktiviteter som fiskeri, vandski og båthavn. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere foreslår endvidere en tur til The Strip, en travl udvej strand foret med butikker, restauranter og barer, der er alle inden for gåafstand fra Diamond Club la Cumbre.

Diamond Club La Cumbre Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Vaskeri, Svømmebassin, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Levende underholdning (Nærliggende), Medicinsk faciliteter i nærheden, Squash i nærheden, Tennis i nærheden Skiløb (Nærliggende), Wind Surfing (Nærliggende),
Lufthavn
Arrecife - (7 miles - 11 km)
Tjek ind / ud
Torsdag

Køb Diamond Club La Cumbre timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Diamond Club La Cumbre, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Diamond Club la Cumbre, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Club la Cumbre

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Diamond Club la Cumbre ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Diamond Club la Cumbre.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Diamond Club la Cumbre kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.