Billede af David Walleys Resort
Billede af David Walleys Resort
Billede af David Walleys Resort
Billede af David Walleys Resort
Billede af David Walleys Resort

Adresse: 2001 Foothill Road, Genoa, NV, 89411, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.davidwalleys-resort.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på David Walley's Resort


Beliggende i skyggen af ​​den majestætiske Sierra Nevada, timeshare at David Walley's Resort er en helårsdestination med alle faciliteterne i et spa i verdensklasse. Slap af i en af ​​de seks mineralbassiner eller den opvarmede udendørs swimmingpool, eller forkæl dig selv med et vilkårligt antal spa-behandlinger fra det professionelle personale. Resortet har studiolejligheder og suiter med XNUMX og XNUMX soveværelser. Tre mesterskabsgolfbaner er få minutter væk. Nyd den nærliggende Lake Tahoe og dens spændende natteliv, underholdning, gambling og vandsport. Flere bekvemme skisportssteder gør vinteren til en særlig tiltalende tid.

Køber David Walleys Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej David Walleys Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med David Walleys Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på David Walleys Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge David Walleys Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med David Walleys Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge David Walleys Resort kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.