Foto af Crown Resorts at Club Calahonda
Foto af Crown Resorts at Club Calahonda
Foto af Crown Resorts at Club Calahonda
Foto af Crown Resorts at Club Calahonda
Foto af Crown Resorts at Club Calahonda

Adresse: Crown Resorts at Club Calahonda, Urbanización Sitio de Calahonda, Pueblo Jarales S / N, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.crownresorts.net

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Crown Resorts at Club Calahonda? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Fundet i et beboelsesområde i Calahonda, kan Club Calahonda findes mellem de populære turistbyer Marbella og Fuengirola. Beliggende på Spaniens Sydkysten gæster vil finde masser at gøre i denne vidunderlige kystby med fremragende køkken, indkøbsmuligheder, sandstrande og masser af underholdning for børn. På grund af sin nærhed til Marbella vil gæsterne også finde masser af steder at spille golf. Rejse og fritid gruppe Anbefaler at leje en bil for at få mest muligt ud af området.

Alle søger at købe timeshare På Club Calahonda finder du feriestedet blandt attraktive haver med et godt udvalg af faciliteter, herunder en tennisbane, swimmingpool, bar ved poolen, fitnesscenter og restaurant på stedet. Gæsterne vil også finde udvej tilbyder adgang til sin søster udvej Club Marbella og kører en minibusservice til nærliggende seværdigheder og aktiviteter.

timeshare Indkvartering til salg på Club Calahonda kommer i en række rummelige lejligheder med 1 og 2 soveværelser med fuldt udstyret køkken, spiseplads, komfortable møbler, separate soveværelser og balkon med bord og stole.

Gæsterne vil finde et soveværelse lejligheder tilbyder nok plads til privat søvn fire gæster, to værelses lejligheder kan privat sove seks og tre værelses lejligheder kan privat rumme op til otte gæster. Club Calahonda tilbyder også en rengøring for at holde tingene nede.

Crown Resorts på Club Calahonda faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld) Mikrobølgeovn (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Pool Tennis Telefon Billeje Restaurant Snack Bar
Nærliggende faciliteter
Strand (i nærheden) Vandski (3.0 km) Windsurfing (3.0 km) Sejlsport (3.0 km) Fiskeri (3.0 km) Golf (3.0 miles) Squash (i nærheden) Ridning (1.0 km) Casino (12.0 km) Live underholdning (i nærheden) Dagligvarer (I nærheden) Frisør (i nærheden) Tøjvask (1.0 km) Medicinsk facilitet (i nærheden) Shopping (i nærheden) Børnepasning (i nærheden)
Lufthavn
Malaga - 24.0 miles / 38.0 km
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køb af Crown Resorts på Club Calahonda timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Crown Resorts på Club Calahonda, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Crown Resorts på Club Calahonda, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Crown Resorts på Club Calahonda

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Crown Resorts på Club Calahonda ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Crown Resorts på Club Calahonda.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Crown Resorts på Club Calahonda kan være sikker i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.