Foto af Crown Points
Foto af Crown Points
Foto af Crown Points
Foto af Crown Points
Foto af Crown Points

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.crown-points.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Crown Points


Sådan bruges dine RCI-tilknyttede punkter
Book din velfortjente ferie ved hjælp af din Crown Points, hvilket giver fleksibilitet til at vælge din timeshare destination og rejsedato baseret på tilgængelighed og antallet af point, du har.

Gemme point
Book en bytte for færre point end den årlige tildeling, og gem resten til brug for en ny udvekslingsferie, eller overfør dem til dit næste brugsår.

Låne point
Book en udveksling ved at låne point fra dit næste brugsår, som kræver flere point end din årlige tildeling.

Udvide point
Hvis du ikke formår at bruge gemte point inden deres 2-årige udløb, kan du forlænge dem til et tredje år mod et mindre gebyr.

Køber Crown Points timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Crown Points, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Crown Points, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Crown Points

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Crown Points ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Crown Points.

Alle søger Sælge timeshare brug af Crown Points kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.