Foto af Conjunto Turistico Vacacional Cordillera
Foto af Conjunto Turistico Vacacional Cordillera
Foto af Conjunto Turistico Vacacional Cordillera
Foto af Conjunto Turistico Vacacional Cordillera
Foto af Conjunto Turistico Vacacional Cordillera

Adresse: Sidste Calle 4, Municipio Valera
La Puerta, TRJL, 3149, VENEZUELA
Ring for mere information: 01787 881111

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Conjunto Turistico Vacacional Cordillera? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Conjunto Turistico Vacacional Cordillera til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den +0800 071 4674.

Conjunto Turistico Vacacional Cordillera Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Minikøkken), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Træningsudstyr (tilgængeligt udstyr), Ridning (udstyr tilgængeligt), Snack Bar,
Nærliggende faciliteter
Fiskeri (9.0 miles), Supermarked (i nærheden), Tøjvask (i nærheden), Medicinske faciliteter (i nærheden), Restaurant (i nærheden), Shoppingområde (i nærheden),
Lufthavn
Nacional de Valera - (16 miles - 25 km)
Tjek ind / ud
Fredag ​​lørdag

Nyd et hjemmefra-oplevelse på Conjunto Turistico Vacacional Cordillera

Når du køber timeshare til ejendomme som Conjunto Turistico Vacacional Cordillera, er du garanteret en årlig væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Conjunto Turistico Vacacional Cordillera, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Conjunto Turistico Vacacional Cordillera, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Conjunto Turistico Vacacional Cordillera

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Conjunto Turistico Vacacional Cordillera ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Conjunto Turistico Vacacional Cordillera.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Conjunto Turistico Vacacional Cordillera kan være sikker i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.