Billede af Coconut Bay Resort
Billede af Coconut Bay Resort
Billede af Coconut Bay Resort
Billede af Coconut Bay Resort
Billede af Coconut Bay Resort

Adresse: 919 North Birch Road, Fort Lauderdale, 333043317,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.coconutbay.org

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Coconut Bay Resort? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Fort Lauderdale tilbyder det bedste fra Florida: varmen, strande og underholdning er til rådighed som intet andet sted på jorden, og alle er elementer, der virkelig gør Coconut Bay Resort skiller sig ud fra mængden. For a timeshare Du vil være glad for at besøge tid og tid igen, se ikke længere end USAs solskinsstat, hvor appelsiner er saftige og lækre, og solen holder alle lagt tilbage og lykkelige. Med dette unikke tilbud i hjertet af byen kan du være sikker på at gøre venner med andre rejsende eller med de indbydende lokalbefolkningen, der elsker, når folk besøger deres lille skive af himlen.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere ved, at du med så meget på tilbud måske ikke vil bruge meget tid i lejligheden, men Coconut Bay Resort tilbyder et dejligt hjem væk fra hjemmet, som bare kan friste dig. Hver klimatiseret enhed er en stor flugt for en pause fra varmen, eller der er også den udendørs pool, som giver dig mulighed for at tage en forfriskende dukkert og afkøling i hele året. Med et sådant indbydende hjemmiljø vil vi ikke bebrejde dig, hvis du lader livet sænke til en afslappende langsom tilstand, præcis hvad du fortjener på ferie.

Køb Coconut Bay Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Coconut Bay Resort før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Coconut Bay Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Coconut Bay Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Coconut Bay Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Coconut Bay Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Coconut Bay Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.