Billede af Club Wyndham Plus
Billede af Club Wyndham Plus
Billede af Club Wyndham Plus
Billede af Club Wyndham Plus
Billede af Club Wyndham Plus
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clubwyndham.com/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club Wyndham Plus? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Club Wyndham Plus giver ejere muligheder og fleksibilitet til at definere deres egen ferie. Det pointbaserede system er fleksibelt, så du kan ferie hvor, hvornår og hvordan du vil.

Baseret på tilgængelighed ejere har mulighed for at vælge indkvartering størrelse, alle med flere bekvemmeligheder og bekvemmeligheder end de fleste hotelværelser, hvad enten det er en rummelig et soveværelse suite eller en condo ferielejlighed med fire soveværelser.

Ejere har frihed til at reservere datoer, der passer til din tidsplan, så du kan vælge mellem et voksende netværk af feriesteder i hele Caribien, det sydlige Stillehav og Nordamerika. Dette omfatter Club Wyndham Plus resorts og Associate Resorts og hoteller.

Der er også den ekstra fordel ved RCI udveksling medlemskab, som sætter resten af ​​verden inden for rækkevidde.

Club Wyndham Plus tilbyder et unikt program, der omsætter ejerskab til point, disse indbetales årligt til ejerens konto. Punktværdier er tildelt baseret på feriestedets placering, tidspunkt på året og enhedens størrelse. Ejere vælger at bruge alle deres point på én gang, for at reservere en stor enhed på et meget populært feriested eller sprede dem så til ferie oftere. Fleksibilitet er i dine hænder. Du skal blot bruge dine point som du finder det passende og bestille online. Det er så nemt.

Ejere kan ferie på destinationer fra strandene i Hawaii til Smoky Mountains til, fra Atlantic City til kasinoerne i Las Vegas og den kulturelle smag af New Orleans eller San Francisco. Definer din drøm, men du vil have med Club Wyndham Plus fleksible point-baserede system.

Club Wyndham Plus Kort

Køb Club Wyndham Plus timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Wyndham Plus før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Wyndham Plus, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Wyndham Plus

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Wyndham Plus ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Wyndham Plus.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Club Wyndham Plus kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.