Billede af Club Tarahal
Billede af Club Tarahal
Billede af Club Tarahal
Billede af Club Tarahal
Billede af Club Tarahal

Adresse: Club Tarahal (# 2063), Calle Acevino 49, Urbanización la Paz, Puerto de la Cruz, Tenerife, De Kanariske Øer 38400
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.nexusleisure.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Club Tarahal


Tenerife er en fantastisk beliggenhed for sol, sand og surf, men der er også meget andet at gøre. Besøgende til Puerto de la Cruz vil blive fejet væk af områdets skønhed. Strande linje kysten og vulkaner sidder i horisonten, landskabet en forfriskende forandring fra vores egne grønne lande.

Club Tarahal er heldig at have en pulje til at tage en dukkert i i slutningen af ​​en støvet dag udforsket. Der er masser at se i lokalområdet, herunder det arkæologiske museum i Puerto de la Cruz, Loro Parque og den botaniske have. Med en timeshare I denne udvej vil du aldrig være fast på noget behageligt at bruge din tid på.

Alle lejligheder er et-eller to-soveværelse og har udsigt enten af ​​havet eller bjergene fra balkonen eller terrassen. Køkkenet er fuldt udstyret, hvilket betyder, at du er fri til at forkæle din kreative side, hvis du ikke har lyst til en anden middag, men med lækker spansk billet lige ved din hoveddør, ville du blive tilgivet for at spise ud for hvert måltid. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere elsker Club Tarahal for sin situation lige ved kysten og for dens nærhed til sjove aktiviteter, der passer til alle aldre.

Club Tarahal Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Medicinsk udstyr, Restaurant, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Træningsudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (6.0 miles), Live Underholdning , Snackbar (i nærheden), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende)
Lufthavn
Reina Sofia - (62 miles - 99 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, tirsdag

Buying Club Tarahal timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Tarahal før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Tarahal, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Tarahal

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club Tarahal ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Tarahal.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Tarahal kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.